files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na skúške dvojica legionárov

Účastník najvyššej futbalovej Niké ligy MFK Zemplín Michalovce zaznamenal v lete zatiaľ viac strát v kádri, ako príchodov. Z nich vedenie klubu zrealizovalo akurát návrat defenzívnej opory Martina Bednára a tím posilnil aj útočník Daniel Pavúk, ktorí naposledy pôsobili v Zlatých Moravciach a Podbrezovej.

Vedenie klubu priviedlo na skúšku v týchto dňoch ďalších dvoch hráčov, tentoraz legionárov. Prvým je španielsky ofenzívny stredopoliar Joan Monterde a druhým chorvátsky defenzívny záložník Roko Ivankovič. O skúške informuje facebook účastníka najvyššej futbalovej súťaže.

Dvadsaťpäťročný rodák zo španielskeho Port de Sagunt Joan Monterde Raygal naposledy pôsobil v tíme účastníka štvrtej španielskej ligy Lleida Esportiu. Predtým hrával aj za Levante, ktoré je pravidelným účastníkom buď najvyššej La Ligy, alebo La Ligy 2. Hráva na pozícii ofenzívneho stredopoliara a 169-centimetrov vysoký Monterde by tak mohol byť náhradou za odchádzajúceho kraja Briana Peňu, ktorý sa upísal lotyšskému FC Riga. O dva roky mladší Roko Ivankovič pochádza zo Slovenského Grobu, odkiaľ prišiel do mládežníckeho tímu NK Záhreb. Z neho putoval do NK Rudes, či Lokomotivy Záhreb. Prvé seniorské zápasy odohral v prvoligovom NK Kustosija, kde bol tri roky členom základnej zostavy. Je mládežníckym reprezentantom Chorvátska. Na skúške sú aj dvaja odchovanci Atila Varga a Stanislav Danko, ako aj bývalý slovenský mládežnícky reprezentant Martin Adamec.

Foto: Róbert Andrejov  

.



Uverejnené: 05.07.2023 20:43:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.