files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

O pohár mesta Michalovce aj s českým majstrom a dvoma vicemajstrami

MŠK Iuventa Michalovce opäť pripravuje pre svojich fanúšikov domáci turnaj. Ten sa uskutoční od štvrtka desiateho augusta do nedele trinásteho augusta a po druhýkrát v rade ponesie názov O pohár mesta Michalovce (turnaj je priamym nástupcom memoriálu Tomáša Jakubča, ktorý sa hral do roku 2019...).

Do Michaloviec tentoraz mieri špička hádzanej v strednej Európe. Diváci sa môžu tešiť na majstra krajiny, víťaza pohára, popredný tím z najkvalitnejšej ligy na svete a dvoch vicemajstrov svojich krajín. Okrem michalovskej Iuventy je druhým vicemajstrom MKS FunFloor Lublin, ktorý v Poľsku prehral súboj s Lubinom. Diváci sa môžu tešiť aj na českého majstra DHC Slavia Praha, maďarský Alba Fehervár a ukrajinskú Galyčanku Ľvov, ktoré je premožiteľom Iuventy z tretieho kola EHF Európskeho pohára v sezóne 2021/22. „Sme veľmi radi, že na našom turnaji môžeme privítať špičku hádzanej zo strednej Európy. Máme tu majstra Česka, vicemajstrov Slovenska, či Poľka, popredný tím z Ukrajiny, ako aj z najkvalitnejšej ligy sveta z Maďarska. Najskôr sme chceli ísť do turnaja so štyrmi účastníkmi. Keď sa nám ale tímy hlásili, tak sme sa rozhodli pre formát s piatimi klubmi. Divák tak uvidí viacej kvalitných zápasov. Systém turnaja je jednoduchý. Hrať bude každý s každým a víťazom sa stane ten, kto získa najviac bodov,“ uviedla športová riaditeľka MŠK Iuventa Michalovce Helena Aspridu.

Turnaj odštartuje už vo štvrtok desiateho augusta zápasom vicemajstrov Slovenska a Poľska MŠK Iuventa Michalovce a MKS FunFloor Lublin (začiatok o 18.00 hod.). V následných troch dňoch diváci uvidia až po tri zápasy. V piatok jedenásteho augusta si zmerajú sily Lublin s Albou Fehervár (10.30 hod.), Slavia Praha nastúpi proti Galyčanke Ľvov (15.45 hod.), no a v treťom zápase dňa nastúpi Iuventa Michalovce proti Feherváru (18.00 hod.). V sobotu najskôr vyzve Iuventa Galyčanku Ľvov (10.30 hod.), následne Lublin nastúpi proti Slavii Praha (15.45 hod.) a zápasom večera bude konfrontácia Feherváru s Ľvovom (18.00 hod.). Turnaj vyvrcholí v nedeľu trinásteho augusta zápasmi Slavie Praha s Albou Fehervár (9.45 hod.), Ľvov nastúpi proti Lublinu (13.30 hod.) a Iuventa Michalovce v poslednom zápase turnaja nastúpi proti Slavii Praha (15.45 hod.).

Účastníci turnaja
MŠK Iuventa Michalovce (Slovensko)
MKS FunFloor Lublin (Poľsko)
Alba Fehervár (Maďarsko)
DHC Slavia Praha (Česká republika)
Galyčanka Ľvov (Ukrajina)

Program turnaja
Štvrtok 10. august
MŠK Iuventa Michalovce - MKS FunFloor Lublin (18.00 hod.)

Piatok 11. august
MKS FunFloor Lublin - Alba Fehervár (10.30 hod.)
DHC Slavia Praha - Galyčanka Ľvov (15.45 hod.)
Alba Fehervár - MŠK Iuventa Michalovce (18.00 hod.)

Sobota 12. august
MŠK Iuventa Michalovce - Galyčanka Ľvov (10.30 hod.)
MKS FunFloor Lublin - DHC Slavia Praha (15.45 hod.)
Alba Fehervár - Galyčanka Ľvov (18.00 hod.)

Nedeľa 13. august
DHC Slavia Praha - Alba Fehervár (9.45 hod.)
Galyčanka Ľvov - MKS FunFloor Lublin (13.30 hod.)
MŠK Iuventa Michalovce - DHC Slavia Praha (15.45 hod.)



Uverejnené: 13.07.2023 17:47:49 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.