files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MŠK Iuventa po dominantnom víťazstve v Zlíne na prvé miesto MOL ligy

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce zvíťazili v zápase desiateho kola MOL ligy na pôde Handball PSG Zlín hladko 34:21 (19:6) a dosiahli tak deviate ligové víťazstvo v rade, ktorým sa dostali na čelo tabuľky. Strelecky sa darilo hlavne mladučkej Karin Soskyde, ktorá zaznamenala sedem presných zásahov.

Zverenky trénera Petra Kostku odohrajú do konca jesennej časti ešte tri zápasy. V stredu pätnásteho novembra ich čaká domáci predohrávaný zápas jedenásteho kola MOL ligy, v ktorom o 17.30 hod. privítajú Sokol Písek. Potom už preladia na pohárovú Európu. V sobotu a v nedeľu ich čaká domáci dvojzápas tretieho kola EHF Európskeho pohára, v ktorom privítajú kosovský KHF Istogu. Prvý duel sa začína o 17.30 hod., druhý o 11.30 hod.

Michalovčanky od úvodu zápasu nepustili súpera prakticky k ničomu Výbornou obranou nútili domáce hráčky k chybám, ktoré trestali. Nečudo tak, že Zlín svoj prvý gól dosiahol až v dvadsiatej minúte. To už Michalovčanky viedli 13:0!!! Zverenky trénera Petra Kostku aj naďalej pokračovali v naťahovaní svojho vedenia. Do polčasu vyhrávali 19:6. Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Keďže mala Iuventa vysoký náskok, jej tréner mal možnosť pretočiť všetky hráčky v kádri. Michalovčanky nakoniec vyhrali presvedčivo 34:21 a dosiahli tak deviate ligové víťazstvo v rade. Navyše sa o skóre dostali na prvé miesto, pred obhajcu prvenstva z Dunajskej Stredy.

Handball PSG Zlín - MŠK Iuventa Michalovce 21:34 (6:19)
Pok. hody: 4/4 - 5/5. Vylúčené: 5:9. Rozhodovali: Beneš a Kubis (obaja Česká republika). Divákov: 123.
HANDBALL PSG: Hanzalíková, Stojarová, Rafajová – Herbočková 1, Karlíková, Gabrhelová 1, Mizerová, Štipčáková 8/4, Šimková 3, Ševčíková 1, Jagodičová 1, Polomíková, Sedláčková 1, Kříčková 4, Filípková 1, Poznarová.
MŠK IUVENTA: Almeidová, Jablonská 1 – Radovičová 5/3, Pejovičová 2, Popovcová 2, Paľová 5, Bačenková 3, Habánková 4, Soskydová 7/2, Kohučová 1, Wollingerová, Kowaliková 1, Kompaniecová, Klučková 1, Krivokapičová 3.

.



Uverejnené: 12.11.2023 11:14:20 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.