files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Negatívna séria trvá aj po prehre so Slovanom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase pätnásteho kola Niké ligy so Slovanom Bratislava 0:2 a naďalej tak čakajú na prvé tohtosezónne víťazstvo a aj historické víťazstvo s najúspešnejším slovenským klubom. Slovanisti rozhodli o svojej výhre v závere prvého dejstva, kedy v rozpätí troch minút skórovali Dávid Strelec a Juraj Kucka. Zverenci trénera Petra Struhára odohrajú do konca jesennej časti ešte tri zápasy. Najbližší piatok prvého decembra sa predstavia v Košiciach, následne v sobotu deviateho decembra privítajú Skalicu 15.00 hod.) a jeseň zakončia súbojom v Trnave.

Michalovčania sa pustili do lídra tabuľky nebojácne a v prvej desaťminútovke mali dve dobré príležitosti na skórovanie. V oboch mal prsty Stanislav Danko. Najskôr jeho strelu brankár Trnovský vyrazil nohou a v deviatej minúte vyprášil Danko jeho rukavice. Potom prišiel čas aj na šance Slovanistov. V dvanástej minúte dala o sebe vedieť aj nová michalovská posila, brankár Frelih, ktorý zneškodnil dobrú šancu Čavriča. V pätnástej minúte ho preveril aj Barseghyan, jeho strelu vyrazil na rohový kop. Michalovčania sa s favoritom držali, nezvládli ale záver prvého polčasu. V 40.minúte poslal prízemný center do pokutového územia Zmrhal a Dávid Strelec poslal loptu do siete. Okamžite mohol vyrovnať Marcin, ktorý ale opäť vyprášil Trnovského rukavice. Udrelo na druhej strane. V 43. minúte sa po osi Barseghyan, Čavrič dostal k lopte Juraj Kucka slovenský reprezentant sa nemýlil. Hneď v úvode futbalovo slabšieho druhého polčasu prehodil Frehliha Čavrič, michalovského brankára ale zastúpil na bránkovej čiare Volanakis. Slovanisti kontrolovali priebeh hry. V 74. minúte mohli zvýšiť svoje vedenie, Pauschek mieril iba do žrde. Na druhej strane sa do solídnych šancí dostali Issa s Dankom, ani jeden ale netrafil priestor troch žrdí. V samom závere mal čistú šancu aj domáci Šimko, ktorý ale takisto nechal vyniknúť Trnovského.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 0:2 (0:2)

Góly: 40. D. Strelec, 43. Kucka

ŽK: 54. F. Vaško - 28. Zmrhal

Rozhodovali: Marhefka - Hancko, Kuba; 1208 divákov

MFK ZEMPLÍN: Frelih - L. Šimko, Jeřábek, Volanakis, Bahi (25. D. Magda) - F. Vaško, Shimamura (75. Karasiuk), S. Danko - L. Jánošík (75. M. Bednár), Adekunle (75. D. Pavúk), M. Marcin (53. van Kessel)

ŠK SLOVAN: Trnovský - Pauschek (78. M. Vojtko), Bajrič, Kashia, Zmrhal (78. Sharani) - Kankava, Savvidis, Kucka (90+. Agbo) - Barseghyan, Čavrič (90+. Malik), D. Strelec (65. Blackman)

 

 

.



Uverejnené: 25.11.2023 17:33:57
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.