files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sezóna účesov

 

Každá mladá, či staršia dáma chce mať počas plesu korunku krásy, ktorou je dokonalý účes. Aj preto sú teraz kaderníctva plnšie než inokedy, a to najmä na konci týždňa.

 

Pred účesom starostlivosť

Ženy si chodievajú pred slávnostnou udalosťou, akou je napríklad aj ples, upraviť vlasy. Pred plesom sa nechodí len ,,česať“, ale aj farbiť, melírovať, strihať a podobne. Ku skrášľujúcim procedúram patrí ošetrujúca maska/balzam na vlasy, či vlasová kúra. Z tohto dôvodu by ste sa mali vybrať do kaderníctva oveľa skôr než v deň plesu. Ak nepatríte k tým, ktoré mávajú poškodené vlasy, rozštiepené končeky a so svojimi zdravo vyzerajúcimi vlasmi ste celkom spokojná, vďačíte tomu buď o pravidelnej starostlivosti alebo o genetickým predpokladom. Pod starostlivosťou sa myslí nielen tá vonkajšia, ale aj vnútorná. Pred zdravé a pekné vlasy na plese sa oplatí prijímať potravu bohatá na zinok alebo si kúpiť výživové doplnky, rovnako ich okrášliť pravidelným používaním masky na vlasy, prípravkami pre lesk a širokým radom starostlivosti, ktoré vám ponúknu aj vo vlasových salónoch. Len si treba správne vybrať.

 

Ach, tie účesy

V Michalovciach sú desiatky kaderníctiev. Niektoré sú ukryté medzi sídliskami, priamo v bytovkách, v nákupných centrách, v okolí lokality Hrádok,  priamo v centre, ale aj blízko neho. Vyberať si je skutočne z čoho, ale radšej neexperimentujte, lebo môžete dopadnúť aj zle. Každý je zvyknutý na iný štýl strihov, spôsob zaobchádzania so zákazníkom a asi nikto nechce skúšať na vlastnej pokožke vlasov nožnice nového kaderníka/čky. Najlepšou formou ako sa dozvedieť o kvalitných kaderníctvach so službami i prístupom na úrovni zostáva stále pýtanie sa. A tak sa pýtajte priateľov a známych. Keď ste už svoju vysnívanú kaderníčku našli, môžete sa objednať na super moderný účes alebo tradičný. Väčšinou sa pýtajú, či máte záujem o čosi strapaté, uhladené, vlasy na jednu stranu atď. Azda každý, aspoň trošku na úrovni kaderník, sa vás opýta na šaty, ich farbu, výstrih, doplnky, či šperky. Tomu všetkému prispôsobí váš večerný účes. V závislosti od toho si doneste akékoľvek zaujímavé ozdôbky, nemusia byť len do vlasov, ale dajú sa tak použiť. Nemenovaná kreatívna kaderníčka, ktorá dnes už nepracuje, dávala do vlasov i lístočky, zlaté sieťky, týl zo šiat a iné. Dnes to nie je len o 30-tich sponkách vo vlasoch a zlepenej hrive podobajúcej sa na cukrovú vatu. Nezabudnite sa do kaderníckeho salónu objednať skôr. Niektoré dámy si  prípravy vlasov nechávajú na poslednú chvíľu. Počas plesovej sezóny sú posledné dni týždňa už rezervované. Odvíja sa to samozrejme od toho ku komu chodievate. Šikovnejšie dámy si účesy robievajú samy. Postačí im na to žehlička na vlasy, kulma s rôznymi nadstavcami alebo špeciálne fény. Prirodzené účesy sú síce v móde, ale oveľa lepšie vyzerajú spravené kaderníckymi rukami.

Veronika Cholewová



Uverejnené: 31.01.2011 11:11:24 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.