files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce: Silvester aj s tradičným podujatím

Na michalovskom námestí sa na Silvestra uskutoční tradičné podujatie vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína, ktoré štartuje tradične od 12.00 hod. Samospráva si pripravila program aj na večer, ktorý je spojený s tradičným zapaľovaním vatry. O hudbu na námestí sa postarajú Geročáci. Novoročný ohňostroj tak, ako minulý rok nebude.

Na pravé poludnie o 12.00 hod. sa začne 22. ročník populárnej recesistickej súťaže vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína, ktorej počet účastníkov z roka na rok stúpa. V minulom roku víťazná zátka letela do vzdialenosti viac ako 24 metrov. „Pozývame vás pokúsiť sa prekonať toto číslo, alebo iba prísť sa pozrieť a povzbudzovať odvážnych súťažiacich. Podmienkou účasti je vlastná fľaša šumivého vína. Pre tých najlepších sú pripravené zaujímavé ceny,“ informuje samospráva v tlačovej správe.

Oslavy 31. výročia štátnosti a zároveň pravá silvestrovská zábava sa naplno rozprúdia večer o 23.00 hod. „Vatru štátnosti tento rok zapálime na novom mieste, a to v Parku študentov. Z tribúny pri mestskom úrade sa prítomným prihovorí primátor mesta Miroslava Dufinec. V hudobnom programe vás bude až do polnoci zabávať skupina Geročáci. V súvislosti s konaním týchto podujatí upozorňujeme vodičov na uzáveru Obchodnej ulice. Dopravné obmedzenia potrvajú od 31. decembra od 18.00 hod. do 1. januára, 10.00 hod,“ pokračuje mesto v tlačovej správe.

.



Uverejnené: 28.12.2023 13:56:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.