files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Cez víkend sa uskutoční nultý ročník winLand cupu

 

Od piatka do nedele sa v športovej hale GPH uskutoční hádzanársky turnaj winLand Cup. Na turnaji sa okrem domáceho Hc winLand zúčastnia aj dve poľské, dve slovenské a jedno rumunské družstvo. Trénera Michalovčanov Pavla Jana trápi pred týmto turnajom obrovská maródka.

Turnaj previerkou pred jarnou časťou

 

V nultom ročníku winLand Cup sa zúčastní šesť tímov a to Slavoj Trebišov, Tatran Prešov, rumunský extraligista CSM Municipal Satu Mare, dva poľské prvoligové tímy BKS Stalprodukt Bochnia, KS Czuvaj Przemysl a samozrejme na ňom nebude chýbať domáci Hc winLand. Pre prvoligového nováčika bude tento turnaj previerkou pred náročnou jarnou časťou. Týchto šesť tímov je rozdelených do dvoch skupín. V A. skupine bude okrem domáceho tímu aj Municipal Satu Mare a Bochnia. V druhej skupine si medzi sebou zmerajú sily Slavoj Trebišov, Tatran Prešov a poľský Przemysl. Družstvá sa medzi sebou v skupine stretnú každý s každým a nedeľu sa uskutočnia zápasy o umiestnenie.

 

Michalovčanov trápi maródka

 

Kormidelníka Michalovčanov Pavla Jana trápi pred touto turnajovou previerkou obrovská maródka tímu. „Do turnaja určite nezasiahnu Frajkor, Dani, ktorí laborujú so zápalom pľúc, Bakajsa ma výron a zranené rameno nedovolí nastúpiť ani Mandžákovi,“ rozhovoril sa lodivod winLandu. „Navyše, otázna je aj ďalšia trojica chorých Pilník, Kučera a Serečun,“ s povzdychom dodal tréner, ktorého takisto trápi viróza ako jeho zverencov. „Neviem, kde sa všetci chorí nakazili. Pravdepodobne to bolo na turnaji v Maďarsku,“ nevedel presne odpovedať tréner, ktorý v minulosti pôsobil pri extraligistoch Nových Zámkov, Košíc, či juniorskej reprezentácie Slovenska.. Na jeho zverencov teda čaká náročná úloha. Musia sa vysporidať nielen s ťažkými súpermi, ale aj s maródkou. Či sa im to podarí sa dozvieme už tento víkend.

 

Pavol Jano o súperoch na winLand Cupe


Peter Brendza



Uverejnené: 03.02.2011 21:40:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.