files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra MFK Zemplín s Obolon Kyjev

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali vo svojom druhom vystúpení na sústrední v tureckej Antalyi s ukrajinským Obolon Kyjev hladko 1:4 a utrpeli tak v príprave prvú porážku. Ich jediný gól strelil Ioannis Niarchos. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Zemplínčania opäť v rámci sústredenia v Turecku, v piatok 2. februára si zmerajú sily s účastníkom druhej najvyššej poľskej súťaže Lechiou Gdaňsk. Čas zápasu sa ešte spresní.  

FC Obolon Kyjev - MFK Zemplín Michalovce 4:1 (2:1)
Góly: 16. Slobodyan (11 m), 30. Krasnopir, 66. Zaporozhets, 70. Sukhanov - 13. Niarchos

MFK ZEMPLÍN: Frelih - L. Šimko, M. Bednár (46. Dzotsenidze), Volanakis (46. Marjanovič), Veremieiev (46. Bahi) - F. Vaško (46. Karasiuk) - S. Danko (70. Musák), Ramos (46. Arevalo), I. Žofčák (46. Shimamura) - van Kessel (46. M. Marcin), Niarchos (60. Adekunle)

Tréner Michaloviec Peter Struhár(zdroj mfk zemplín): "Musím povedať, že v dnešnom zápase nám chýbala energia. Robili sme individuálne chyby, ktoré náš súper hrajúci kvalitne s loptou vedel potrestať. Išli sme síce do vedenia po peknom rohu, keď sa hlavou presadil Niarchos, následne sme však dostali gól po spornej penalte. Bolo vidieť, že chlapcom to až tak dobre neladilo. Skúšali sme ďalšie veci a súčinnosť nebola taká, ako sme chceli. Do druhého polčasu sme prestriedali deviatich hráčov, prvýkrát po zranení sme mohli vidieť v akcii Adekunleho. Bola to pre nás dobrá facka. Máme desať dní na to, aby sme odstránili chyby, ktoré sa dnes vyskytli."

Foto: Róbert Andrejov

..



Uverejnené: 30.01.2024 14:36:47 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.