files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na záver sústredenia tesná prehra

Vo svojom záverečnom prípravnom zápase pred štartom jarnej časti Niké ligy michalovskí futbalisti ťahali za kratší koniec. V piatok predpoludním nášho času podľahli v Turecku ukrajinskému prvoligistovi FC LNZ Cherkasy 1:2, keď rozhodujúci gól inkasovali minútu pred koncom duelu. Žlto-modrí ukončia sústredenie v sobotu ráno a v poobedňajších hodinách pricestujú na Slovensko.

FC LNZ Cherkasy – MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:1)
Góly: 18. Pryadun, 89. Naumets - 28. Arevalo
MFK ZEMPLÍN: Frelih - L. Šimko (63. Bahi), M. Bednár (46. Marjanovič), Volanakis, Veremieiev - Karasiuk (63. F. Vaško) - Shimamura (75. van Kessel), S. Danko (26. I. Žofčák), Ramos (63. Musák) - Arevalo, Niarchos (63. Adekunle)

Tréner Michaloviec Peter Struhár: "Generálka nám síce výsledkovo nevyšla, ale výkonom nás chlapci potešili. Hrali s intenzitou a musím povedať, že v druhom polčase sme boli lepším tímom. Vypracovali sme si viacero dobrých šancí, ktoré sme nedotiahli do vytúženého gólu. Chlapcov chválim za to, že v prvom polčase veľmi dobre reagovali na inkasovaný gól a po peknom centri Šimka sa presadil výborne hrajúci Arevalo. Chlapci ukázali, že sa vedia zomknúť a vedia hrať ako tím, čo ma potešilo. Na tom by sme chceli do budúcna stavať. Vieme, že v mužstve máme kvalitu, ktorá sa ukázala po zmene strán. V predošlom zápase sme nehrali tak dobre v kompaktnom bloku ako dnes. Defenzíva pracovala veľmi dobre, ale musíme odstrániť individuálne chyby, ktoré sa aj dnes vyskytli."

Zdroj: mfk zemplín (foto: Róbert Andrejov)

.



Uverejnené: 02.02.2024 16:38:29 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.