files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Klučková v Iuvente aj v nasledujúcej sezóne

Michalovská Iuventa pokračuje v podpisovaní kádra pre nasledujúcu sezónu. Po tom, čo sa vedenie klubu dohodlo na predĺžení zmluvy s reprezentantkou Martinou Popovcovou teraz prišla na rad aj Lívia Klučková, ktorá dokáže zahrať tak na poste krídla, ako aj spojky. Aj rodáčka zo Šurian sa dohodla na predĺžení zmluvy o ďalšiu sezónu. V Iuvente v nasledujúcej sezóne počítajú aj s čiernohorskou pivotkou Dajanou Milanič, s ktorou sa predčasne dohodli na novej zmluve, ako aj s brazílskou ľaváčkou Alinou Bieger, ktorá prišla do Michaloviec v závere minulého roka a dohodla sa na dva a pol ročnej zmluve.

Dvadsaťdeväťročná univerzálka Klučková prišla do Michaloviec počas rozbehnutej sezóny 2019/20 (predtým v MOL lige obliekala dresy Šale a Prešova). „Sme veľmi radi, že Lívia sa s nami rozhodla predĺžiť zmluvu i napriek tomu, že mala aj ďalšie ponuky. Ide o univerzálnu hráčku, ktorá dokáže zahrať na viacerých postoch, čo je pre nás dôležité. Určite je veľkým prínosom a je dôležitým článkom v tíme. Verím v to, že nám pomôže k dosiahnutiu cieľov už v tejto sezóne a takisto aj v tej nasledujúcej,“ povedala pre stránku klubu jeho športová riaditeľka MŠK Iuventa Helena Aspridu.

V súčasnej sezóne zaznamenala Lívia Klučková v MOL lige 43 gólov, čím jej v internej tabuľke tímu patrí siedme miesto a tímu pomohla aj do finále Slovenského pohára, či štvrťfinále EHF Európskeho pohára. „Klub ako Iuventa Michalovce sa ak na to má hráčka výkonnosť neopúšťa. Historicky je to najlepší klub na Slovensku, ale aj v celom Česko-Slovensku. Ak naplníme tohtosezónne ciele, čo sú Slovenský pohár, návrat titulu do Michaloviec a ísť v Európe čo najďalej, máme našliapnuté na výbornú aj budúcu sezónu. Chcela by som si splniť jeden zo svojich snov, čo je Európska liga. Ešte som ju nikdy nehrala. Som rada, že v klube môžem pôsobiť nielen ako hráčka, ale aj ako trénerka. Čo sa týka cieľov do najbližšieho obdobia, v tejto sezóne chceme vyhrať Slovenský pohár a vrátiť titul do Michaloviec. V Európe chceme prejsť cez Venlo vo štvrťfinále EHF Európskeho pohára a pokúsiť sa prejsť aj do finále,“ uviedla pre stránku klubu Klučková.

.



Uverejnené: 01.03.2024 15:29:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.