files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tri promile, tri nabúrané autá, tri výbuchy a auto zhorené do tla

 

Na privolaných hasičov čakala v stredu podvečer v areály základnej školy v Michalovciach kia, ktorá zhorela do tla. Za jej volantom sedel muž, ktorému policajti namerali v dychu  tri promile alkoholu. Ako by to nestačilo, tak pri svojej bezohľadnej jazde narazil aj do troch odparkovaných áut a následne sa snažil újsť policajnej hliadke.

 

Tridsaťpäťročný opitý vodič Maroš T. z obce Petrovce nad Laborcom, okres Michalovce, pod vplyvom alkoholu šoféroval osobné auto Kia Rio. Približne o štvrtej popoludní narazil na sídlisku SNP do zaparkovanej Mazdy, Fordu Focus a Toyoty Yaris. Následne  z miesta činu ušiel a ostala po ňom iba značka jeho auta. Bolo po ňom vyhlásené pátranie, ktoré bolo ukončené v areály školy, kde skončila aj bezohľadná jazda tohto vodiča.

Boli aj výbuchy

Školník z I.ZŠ privolal hasičov potom, ako uvidel na školskom ihrisku horiace auto. Bezohľadný vodič sa chcel pred policajnou hliadkou ukryť na školskom ihrisku, no nezvládol riadenie a vletel s autom do kanála. Po náraze sa auto vznietilo, dokonca došlo aj k niekoľkým výbuchom a zhorelo do tla.

Po príchode polície na miesto požiaru sa vodič v aute nenachádzal a údajný majiteľ auta prišiel až neskôr, keď už hasiči likvidovali požiar.

Škoda je odhadnutá na približne 15-tisíc eur, ale počas požiaru nedošlo našťastie k usmrteniu ani vážnemu zraneniu žiadnych osôb.

Vodičovi krátko po nehode bolo zistené požitie alkoholu v hodnote 1,44 mg/l, čo je  tri promile.

   (VK)


Uverejnené: 11.02.2011 01:05:08 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.