files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na BMW unikal vyše „stovkou“, po náraze do stromu utekal po svojich

Policajti naďalej „číhajú" na tých vodičov, ktorí porušujú predpisy. Jedného načapali aj v Michalovciach v pondelok 6. mája medzi ulicami Nad Laborcom a Partizánskej.

V ich blízkosti sa nachádza nielen stredná odborná škola či hotelová akadémia, ale aj zdravotné stredisko, detská ambulancia, materská aj základná škola. „Nezodpovedný vodič viedol svoje BMW v smere od kruhového objazdu na ul. Vinianska cesta na ulicu Nad Laborcom rýchlosťou 102 km/h, čiže rýchlosťou o 52 km/h vyššou, ako je v tomto úseku povolená,“ píše polícia v tlačovej správe. Keď ho policajti chceli zastaviť, vodič na znamenie na zastavenie vozidla nereagoval, začal unikať vysokou rýchlosťou, smer jazdy zmenil na ulicu Nad Laborcom, potom na Konečnú ulicu a nakoniec na Kukučínovu ulicu, kde však už vedenie vozidla vo veľkej rýchlosti nezvládol a narazil do stromu. Z auta vyšiel „po svojich“, vzal nohy na plecia a dal sa na útek. Ďaleko však neušiel, na Kukučínovej ulici ho policajti dolapili.

Počas vykonávania potrebných úkonov policajti zistili, že nemá vodičské oprávnenie a navyše už ho raz policajti jazdiť bez „vodičáku“ chytili, a preto má až do marca 2027 uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Zadržaniu sa muž bránil zubami-nechtami, kládol aktívny odpor, nespolupracoval a nerešpektoval výzvy policajtov. „Chtiac-nechtiac však aj tak skončil v cele policajného zaistenia a poverený príslušník michalovského okresného dopravného inšpektorátu ho obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Vodičovi tak v prípade dokázania viny hrozia až 2 roky za mrežami,“ dodala polícia v tlačovej správe.

.



Uverejnené: 08.05.2024 12:11:22 files/nrq4o7gybdvzjfpi.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/dxzeitwsmma2y7cx.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.