files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Meliško ostáva na Zemplíne i v extralige, Humenné mení za Michalovce

Hokejový obranca Jakub Meliško ostáva na Zemplíne, aj v najvyššej Tipos extralige. Po tom, čo v minulej sezóne pôsobil v Humennom v tej nastávajúcej bude obliekať dres HK Dukla Ingema Michalovce. Klub o jeho príchode referuje na svojich sociálnych sieťach.

Okrem neho bude v Michalovciach pôsobiť aj ďalšia šestica obrancov z nedávno skončenej sezóny – Martin Bodák, Adam Drgoň, Adam Stripai, Sebastián Jasečko, Milan Pišoja a Jakub Cibák. V tíme ostáva aj brankár Vladimír Glosár a kapitán tímu Kaspars Daugavinš. Novými posilami sú obrancovia Martin Semaňák a Ján Marcinko, ktorí v lete zabojujú o miesto v prvom tíme. V Humennom končí aj útočník Dávid Šoltés. Ten sa na novej zmluve dohodol s ďalším účastníkom Tipos extraligy Banskou Bystricou.

Jakub Meliško pôsobil v Michalovciach aj v sezóne 2017/18, kedy im pomohol k výhre v prvej lige. Rodák zo Žiaru nad Hronom vtedy za Duklu Ingema odohral 32 zápasov, v ktorých zaknihoval tri góly a pridal aj deväť asistencií. Dvadsaťsedemročný bek v minulosti pôsobil aj v Žiline, materskom Zvolene a Poprade. Sezónu a pol pôsobil aj vo Francúzsku, kde obliekal dresy Bordeaux a GAP. Vlani za Humenné odohral všetkých 50 duelov základnej časti, v ktorých strelil tri góly a pridal aj deväť asistencií. V sezóne 2020/21 sa stal so Zvolenom majstrom Slovenska. V roku 2017 získal titul v zámorskej nižšej súťaži NAHL v drese Lone Star Brahmas. „Jakuba sme sledovali už v minulosti a preto sme radi, že sme sa dohodli na spolupráci. Jakub je v ideálnom hokejovom veku, pozná prostredie, je výborný korčuliar a má výborný herný prehľad. Verím, že v Michalovciach dokáže potvrdiť svoje prednosti a bude pre mužstvo prínosom,“ povedal manažér HK Dukla Ingema Michalovce Marek Mašlonka.  

.



Uverejnené: 17.05.2024 14:15:14 files/5sk0hsp4etuve4rk.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/xz355oh30psq74gu.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/dxzeitwsmma2y7cx.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.