files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Humenčania na víťaznej vlne. Po Košiciach zdolali aj Michalovce

Futbalisti FK Humenné sa v príprave vezú na víťaznej vlne. Vo svojom treťom zápase zdolali účastníka najvyššej Niké ligy MFK Zemplín Michalovce 3:1. Ich výhru režírovali bratia Mihajlo a Sreten Cmiljanovičovci, ktorí prišli do Humenného cez leto na skúšku. Jediný gól Michalovčanov strelil Adam Žulevič.

Michalovčania síce mali v úvode viac loptu na svojich kopačkách, ako prví ale skórovali domáci. Tí sa presadili v sedemnástej minúte, keď po rohovom kope ich kapitána Erika Streňa dopravil loptu do siete Mihajlo Cmiljanovič. Vrece s gólmi sa roztrhlo na začiatku druhého polčasu. Už po troch minútach sa krásnou strelou presadil aj druhý z bratskej srbskej dvojice na skúške Sreten Cmiljanovič. V 54.minúte sa z pokutového kopu presadil opäť Mihajlo a bolo 3:0. Už o minútu ale korigoval hosťujúci Adam Žulevič, ktorý bol na ihrisku iba niekoľko desiatok sekúnd. Ten istý hráč mohol skórovať opäť v 63.minúte, jeho strela ale išla tesne vedľa. V horúcom počasí sa zápas následne už iba dohrával. Humenčania tak získali po skalpe Košíc aj skalp ďalšieho účastníka Niké ligy.    

FK Humenné - MFK Zemplín Michalovce 3:1 (1:0)
Góly: 18. M. Cmiljanovič, 48. S. Cmilajnovič, 55. M. Cmiljanovič (pok. kop) - 57. Žulevič.  
FK: Bréda (46. Páriš) - Zlacký, M. Horváth (46. Vojtuk), M. Cmiljanovič, Komjatý (46. Maťaš) - Dzurík (72. Ševčík), Lukčo (46. Matúš) - Maščenko (46. C. Vasiľ), S. Cmilajnovič (77. Mareček), Streňo - Okunola (74. Škorvánek).
MFK ZEMPLÍN: D. Slávik - Šimko, Taraduda, Volanakis (82. Bajus), Marquinho - Musák (67. Matta), Bednár, Zubairu (46. Tancoš), Petrík (63. Buhaj) - Liener (56. Žulevič), Issa (46. Šimamura).

.



Uverejnené: 26.06.2024 15:22:18
files/qpyaunyq4trwomte.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/0hmzd3o4yfbqowph.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/exeedcax56kydrkv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.