files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remíza MFK Zemlín Michalovce v madarskej Nyiregyháze

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali vo svojom druhom prípravnom zápase pred sezónou na pôde nováčika najvyššej maďarskej ligy Nyíregyháza Spartacus FC 1:1. Ich jediný gól strelil tak ako v stredu v Humennom iba šestnásťročný útočník Adam Žulevič. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú zverenci dočasného trénera Antona Šoltisa v sobotu šiesteho júla na pôde Liptovského Mikuláša.

Nyíregyháza Spartacus FC - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)
Góly: 73. Myke (11 m) - 16. Žulevič
SPARTACUS FC: Bese (46. B. Tóth) – Alaxai (46. Gengeliczki), Temesvári (46. Rjasko), Baki (46. Tamás), Navrátil (46. K. Horváth), Toma (35. Daróczi), M. Kovács (46. Kesztyűs), B. Nagy (46. Bertók), D. Nagy (46. P. Pinte), Kovácsréti (65. Myke), Beke (46. B. Oláh)
MFK ZEMPLÍN: Tiurin (65. D. Slávik) - L. Šimko (75. Buhaj), Taraduda, Volanakis, Bahi (46. Makrygiannis) - Marquinho (40. Petrík), M. Bednár (46. Shimamura), Zubairu, Adekunle (46. S. Ramos) - Žulevič (65. Musák), Arevalo

Tréner Anton Šoltis (zdroj: mfk zemplín): "Chlapci ma príjemne prekvapili. Pred zápasom som im povedal len to, že chcem u nich vidieť disciplínu, vášeň a hrdosť, že hrajú za Michalovce. To všetko splnili. Zápas sme mohli aj vyhrať, ale berieme aj remízu, keďže súper mal viac príležitostí. Viacerí hráči ma príjemne prekvapili, šancu sme dali aj mnohým mladým chlapcom. Videl som veľa pozitívnych vecí, je na čom stavať. Nehrali sme v plnej sile, pár hráčov je zranených. Ak káder ešte vhodne doplníme, bude mať svoju kvalitu. Potrebujeme však ešte popracovať na kondícii, pretože niektorí hráči nie sú tak pripravení, ako som si ja predstavoval."

Foto: Róbert Andrejov.

.



Uverejnené: 29.06.2024 17:58:06 files/pb7nomk7h6nezsky.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/0hmzd3o4yfbqowph.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.