files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prvoligisti zo Zemplína podpísali opory

Zaujímavé podpisy ohlásili účastníci druhej najvyššej hokejovej ligy TIPOS SHL zo Zemplína. Lanský účastník najvyššej extraligy HC 19 Humenné oznámil predĺženie spolupráce so skúseným obrancom Jánom Ťavodom. Minulosezónny nováčik TIPOS SHL HK Steel Team Trebišov zase opätovne podpísal brankára Patrika Jurčáka, ktorý vlani chytal aj za juniorku HC Košice.

Skúsený 33-ročný rodák zo Zvolena má za sebou už viacero štácií hlavne v slovenskej extralige. Okrem materského HKM pôsobil na Slovensku aj v Detve, Poprade, Žiline, Banskej Bystrici, Michalovciach a Prešove. Za sebou má aj účinkovanie v Kazachstane, konkrétne v tíme Gornyak Rudny. Ťavoda prišiel prvýkrát do Humenného ešte v čase, keď hral HC 19 prvú ligu, teda v sezóne 2021/22. V tej nasledujúcej bol oporným bodom tímu, ktorý vyhral celú TIPOS SHL, ako aj JOJ Šport Slovenský pohár. V lete sa ale vrátil do Prešova, odkiaľ počas sezóny prišiel na Zemplín opäť v rámci výmeny za Ivana Glazkova. V humenskom drese ho uvidíme aj v nasledujúcej, teraz už prvoligovej sezóne.

Dvadsaťročný Patrik Jurčák sa prvýkrát do brány Trebišova postavil vo vlaňajšej sezóne a rozhodne nesklamal. Odchytal aj s play-off trinásť duelov, jeden zápas chytal aj za materský HC Košice v najvyššej extralige. V roku 2022 sa predstavil na majstrovstvách sveta do osemnásť rokov B-kategórie. Okrem košickej juniorky chytal aj za vtedy ešte druholigové Humenné a za sebou má aj krátke účinkovanie v zámorskej juniorke NAHL, kde hájil farby Corpus Cristy IceRays.

  

.



Uverejnené: 02.07.2024 19:35:46 files/qpyaunyq4trwomte.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/exeedcax56kydrkv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.