files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pavol Jano : „V odvetnej časti chceme vyhrať čo najviac stretnutí“

 

Tento víkend začína zápasmi 12. kola odvetná časť 1. hádzanárskej ligy. V ňom náš zástupca Hc winLand Michalovce privíta druhý celok tabuľky Šaľu, ktorej majú čo vracať, pretože v prvom zápase jej podľahli vysoko 17:32. Zápas sa odohrá v sobotu o 17.30 a jeho dejiskom bude GPG aréna.

 

Zimnú prípravu kazil len zdravotný stav hráčov

Začiatkom januára vymenil predchádzajúceho kormidelníka Ladislava Štofu, bývalý tréner Nových Zámkov, Košíc, či juniorskej reprezentácie Slovenska Pavol Jano. Jeho zverenci  absolvovali na začiatku zimnej prípravy kondičné sústredenie na Zemplínskej  šírave a následne odišli na herné sústredenie do Poľského Przemyslu. Na koniec prípravy ešte stihli odohrať dva turnaje, jeden v maďarskom Miškolci a domáci winLand Cup. „Zimná príprava prebehla podľa mojich predstáv. Som trochu sklamaný z toho, že v ani jednom zápase sme neboli kompletní a nemohli sme si odskúšať všetko, čo máme nacvičené,“ povedal k zimnej príprave tréner Jano. Najviac sa zdravotný stav hráčov prejavil na domácom turnaji, kde trénerovi chýbali v každom zápase štyria až piati hráči. Samotného Jana navyše trápi maródka aj teraz, keďže choroba limituje Gamráta a Cibereho. „Chlapci s nami neboli ani na generálke v Košiciach. Dúfam, že do soboty budú v poriadku,“ vyslovil prianie Jano. My len dodajme, že v spomenutej generálke podľahli jeho zverenci extraligovým Košiciam 28:36.

 

 

Cieľ je vyhrať čo najviac zápasov

Prvoligový nováčik je po 11. kolách so ziskom desiatich bodov na siedmom mieste. V jarnej časti sa chcú hráči winLandu posunúť čo najvyššie. „Chceme hrať čo najlepšie, vyhrať čo najviac zápasov a v tabuľke sa posunúť najvyššie. Momentálne to vyzerá tak, že aj umiestnenie pod špicou tabuľky nám môže zaručiť postup do extraligy,“ povedal tréner o cieľoch tímu. Pri pohľade na tabuľke je zrejmé, že tréner nehovorí do vetra. Na čele je totiž prešovská rezerva, ktorá nemôže do najvyššej súťaže postúpiť. Navyše sú dlhodobo známe finančné problémy niektorých extraligových celkov a nie je nemožné, že sa niektorý z nich do budúcej sezóny neprihlási. V tom prípade by z druhej najvyššej súťaže postupovalo viac družstiev.

 

 

Zmena hracieho času

Súboj s druhým celkom tabuľky bude pre zverencov nového kormidelníka veľmi náročný. Uvedomuje si to aj samotný Jano. „Verím že tohto súpera prekvapíme a pripíšeme si dva body.“ Na záver dodajme, že zápas 12. kola sa neuskutoční ako o 15.00 ako bolo najskôr uvedené, ale o dve a pol hodiny neskôr, čiže o 17.30.

 

Peter Brendza



Uverejnené: 19.02.2011 14:58:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.