files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hruška: Je to moja športová tragédia

 

Od soboty leží v kolínskej nemocnici so sadrou až nad stehná a rozmýšľa nad tým, prečo sa to muselo stať práve teraz a práve jemu. Český stopér MFK Zemplín Michalovce Luboš Hruška, ktorý si roztrhol achillovú šľachu v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti Dukle Praha (1:2), sa vyspovedal pre náš klubový web.


Od sobotňajšieho poludnia sa poriadne nepohol, v kuse iba leží a premýšľa. Nechápe, prečo sa mu také vážne zranenie prihodilo v predposlednom stretnutí zimnej prípravy. „Už som sa veľmi tešil, že sa to onedlho začne a že v jarnej časti potvrdíme vzostup formy. Veľmi som sa tešil, ale teraz je všetko inak. Je to pre mňa menšia športová tragédia,“ s pohnutým hlasom konštatoval 23-ročný Luboš Hruška, ktorý nám opísal aj onen inkriminovaný moment, ku ktorému došlo v 80. minúte sobotňajšieho súboja s pražskou Duklou. „Odrazu som pocítil bolesť, ako keby ma niekto zozadu poriadne skopol. Aj som bol naštvaný, prečo ma niekto zbytočne zozadu sfauloval. Až potom mi spoluhráči povedali, že som bol úplne sám a stalo sa mi to bez zavinenia súpera. Ja som však cítil práve takú bolesť, ako keby ma niekto hrubo fauloval. Bolo to príšerné a hneď ma odviezli do nemocnice v Kolíne. Tam ma hneď v sobotu operovali a odvtedy iba ležím. Dnes mi primár povedal, že sa to podarilo a že nenastali žiadne komplikácie,“ povedal Luboš Hruška, ktorého problémy s achillovkou sprevádzali od začiatku zimnej prípravy. Dokonca ešte aj počas sústredenia v Nymburku trénoval s obmedzeniami a individuálne chodil aj na akupunktúru za miestnym špecialistom. Nepomohlo. „Najviac ma mrzí, že sa mi to stalo vlastne doma. Moji rodičia bývajú v Poděbradoch, čo je iba šesť kilometrov od Nymburku. Na zápase s Duklou Praha boli všetci, prišli sa pozrieť a nakoniec sme všetci skončili v nemocnici pri mojom lôžku. Je mi to ľúto,“ neskrýval veľké sklamanie hráč, ktorý do Michaloviec prišiel v auguste minulého roka zo žižkovskej Viktórie. Najprv na hosťovanie, ktoré sa v zime zmenilo po jeho spoľahlivých výkonoch na prestup.

 

 

Luboš Hruška debutoval v drese MFK Zemplín v stretnutí šiesteho kola proti Petržalke a potom až do konca jesene nechýbal v michalovskej základnej zostave ani minútu! Ak rátame aj dve stretnutia Slovenského pohára, tak počas jesene mal na konte štrnásť zápasov a v nich plný počet 1260 minút. V nich ani raz neskóroval a nazbieral tri žlté karty. Luboš už vie, že v jarnej odvete k jeho štatistikám nepribudne ani čiarka... „Od soboty mám sadru až nad stehná a v nemocnici pobudnem ešte desať dní. Potom mi dajú sadru už iba pod kolená a budem môcť ísť domov. Ak všetko dobre pôjde, o tri či štyri mesiace by som mohol začať trénovať. Jar teda na ihrisku určite nestihnem, k dispozícii možno budem až začiatkom nasledujúcej sezóny...“

 

Luboša Hrušku milo potešili správy od fanúšikov MFK Zemplín na našom webe, ktoré pozorne čítal. „Dojalo ma to, ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorí si na mňa spomenuli. Práve zdravie teraz potrebujem najviac. Zabudnúť nesmiem ani na spoluhráčov, verím, že sa im bude v jarnej časti dariť a že sa im podarí ešte viac zaplniť tribúny. Budem im držať palce,“ dodal Luboš Hruška.

 

zdroj: mfkzemplin.sk



Uverejnené: 22.02.2011 20:47:38 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.