files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Staršie dorastenky HK Iuventa po prvýkrát prehrali

 

Staršie dorastenky HK Iuventa Michalovce našli svoje premožiteľky až v 23.kole najvyššej dorasteneckej súťaže. Do tohto kola neporazený celok sa musel skloniť pred hráčkami Trenčína a podľahli im 28:36. Nedarilo sa ani ich mladším kolegyniam, ktoré takisto nestačili na Trenčín, keď prehrali 27:34.

 

Mladšie dorastenky

Mladšie dorastenky Iuventy napriek zdravému odhodlaniu dnes na domáci tím jednoducho nestačili. Dirigentka hry Jana Špaková po dlhšej chorobe ešte nebola v obvyklej pohode a  ďalšie  tradičné opory tiež nepodali práve svoje najlepšie výkony. Keďže sa družstvo nemohlo spoľahnúť ani na brankárky, prehralo s Trenčínom pomerne vysoko a zaslúžene.

Asistent trénera Matúš Hičo nám povedal: „Kvalitnému Trenčínu sme pri priemernom výkone našich najväčších opôr, z ktorých prísnejšie kritéria dnes spĺňala len Baša Fuleková, nemohli  dnes vziať body. Hoci niektoré hráčky, ktoré zvyčajne nepatria medzi najlepšie, ma  príjemne prekvapili, súper bol celkovo jasne lepší v obrane, pohybe bez lopty, aj v streľbe. My sme vynikali len v rýchlom protiútoku a to bolo málo. Po relatívne vyrovnanom prvom polčase nás domáci tím v druhom výrazne prevýšil a mohol vyhrať aj vyšším rozdielom."

 

HK Štart Trenčín - Iuventa Michalovce 34:27 (17:14) 

Vylúčené: 2 - 4, 7m: 3/3  -  1/0, Rozhodovali : Majerčák - Jelínek

Iuventa: Kolesárová, Vojtovičová - Janičová, Dzurjová 2, Ondová 2, Popovičová 1, Bezáková 1, Fuleková 5, Tabaková 5, V.Kišiková,  I.Kišíková 6, Špaková 2, Olšovská 3, Bajusová   

 

Najviac gólov súpera:. Milanová 8/1, Mazánková 7

 

Staršie dorastenky

Staršie dorastenky Iuventy po dlhých dvadsiatich dvoch kolách narazili na lepšie disponovaného súpera. V domácom drese sa predstavili najlepšie interligové hráčky Trenčína, vrátane seniorskej reprezentantky Moniky Rajnohovej, naopak Zemplínčanky nastúpili bez rozohrávačky Martiny Bačíkovej a brankárky Lucie Gubikovej, ktorých zranenie či preťaženie nechcel tréner ženského družstva riskovať. Iuventa teda hrala v zložení,  ktoré je pre ňu obvyklé,  ale na silného súpera to tentoraz nestačilo. Dievčatá sa vo veľmi kvalitnom zápase po štvorgóĺovej polčasovej prehre ešte v druhom polčase priblížili Trenčiankam dva razy na dostrel gólu, ale niekoľko ľahko stratených lôpt v čase, keď sa úporne snažili vyrovnať náskok domáceho tímu, ich vyviedlo z koncentrácie a nakoniec prehrali výsledkom, ktorý si vzhľadom na vývoj zápasu nezaslúžili.

Tréner tímu Tomáš Hlavatý zhodnotil zápas so smútkom v hlase:  „Ďakujem dievčatám za bojovný a obetavý výkon.  Trenčín bol dnes lepší, treba uznať, že v plnej zostave je jeho kvalita naozaj vysoká. Napriek prehre nám tento zápas veľa dal, skúsenosti, ktoré sme v tomto vypätom stretnutí získali, nás určite posunú dopredu a umožnia nám lepšie sa pripraviť na play-off." 

 

HK Štart Trenčín - Iuventa Michalovce 36:28 (20:16)

Vylúčené: 6 - 4, 7m: 6/5  -  3/3, Rozhodovali : Majerčák - Jelínek

Iuventa: Sedláčková, Krebsová – Martonová, Koritárová, Ujhélyová, Danielisová, Hvostaľová 8/1, Maszkáľová 1, R.Vargová 3,  Feňovčíková 6,  Lazorová 5, B.Falisová 2, Tomeková 2, Tvrdoňová 1 

 

Najviac gólov súpera: Dudášová 11/2, Rajnohová 8/2

 

Zdroj : HK Iuventa Michalovce



Uverejnené: 21.03.2011 07:18:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.