files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hádzanárske esá winLandu budú vyberať svojich nástupníkov

 

Hádzanársky klub Hc winLand sa rozhodol vo štvrtok 31. marca zorganizovať mini turnaj základných škôl. Tento turnaj sa uskutoční v telocvični GPH a jeho úlohou bude vybrať najtalentovanejších chlapcov a zapojiť ich do hráčskych štruktúr klubu. Do výberu hráčov budú zapojení aj tréner winLandu Pavol Jano a  hráči kádra Maroš Kolpak, Ján Frajkor, či kapitán Martin Bumbera.

 

Hlavný cieľ je doplniť jednotlivé ročníky


Hádzanársky klub Hc winLand Michalovce sa rozhodol rozšíriť svoje okyptené rady a nových mladých hráčov, ktorí by mohli v budúcnosti nahradiť súčasných hráčov mužského družstva. Preto klub usporiada mini hádzanársky turnaj žiakov s ročníkom narodenia 1997 a 1998, čiže terajších piatakov a šiestakov. „Chceme ponúknuť chlapcom, ktorí nie sú zapojení do pravidelných športových aktivít, aby sa zapojili do nášho tréningového procesu. Robíme to hlavne preto, že zastúpenie v týchto ročníkoch máme minimálne a chceme ho rozšíriť o talentovaných chlapcov, ktorí by v budúcnosti mohli nahradiť súčasných hráčov mužského družstva“, rozhovoril sa organizačný pracovník Hc winLand Ing. Ján Samuelčík. Do turnaja sa môžu zapojiť všetky michalovské základné školy. Jeho hlavným cieľom je vyplniť hráčsku medzeru, ktorú má klub práve v ročníkoch narodenia 1997 a 1998. „Práve v týchto ročníkoch máme obrovskú medzeru hráčov, ktorú chceme vyplniť. Najtalentovanejším chlapcov bude ponúknutá možnosť pôsobiť v našom klube a je len na nich, kam sa dostanú,“ skonštatoval Samuelčík.

 

Vyberať budú aj hráči winLandu


Michalovská mužská hádzaná zažíva v tomto období renesanciu. Aj vďaka spoločnosti winLand, ktorá do nej kapitálovo vstúpila, sa podarilo oživiť mužské družstvo a teraz je na rade okysličiť všetky mládežnícke štruktúry v klube. „Momentálne cítime deficit niektorých ročníkov. Je to však spôsobené aj tým, že chýbalo mužské družstvo. Hráči  nevideli perspektívu svojho posunu, a tak radšej presedlali na iný šport alebo skončili,“ dodal Samuelčík. My na záver dodajme, že do výberu najtalentovanejších mladíkov budú zapojení aj súčasní hráči winLandu. Svoju účasť na ňom potvrdili kapitán Bumbera, najskúsenejší hráč kádra Maroš Kolpak, strelec Ján Frajkor, či samotný tréner Pavol Jano.

 

Propozície turnaja :

Dátum turnaja : 31.3.2011

Miesto : Telocvičňa GPH

Kategória : Chlapci 5 a 6. ročník

Počet hráčov v družstve : 8-10

Hrací systém : Podľa počtu prihlásených družstiev

Časový rozpis : 8.30 prezentácia, žrebovanie

                           9.00 – 13.00 Zápasy podľa vyžrebovania

                          13.00 vyhodnotenie

Družstvá na prvých troch miestach budú ocenené diplomami.



Uverejnené: 29.03.2011 21:13:44 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.