files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

S vykrádačkami sa akoby roztrhlo vrece

 

Vyrušil ich majiteľ domu

 

Z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci spáchaných formou spolupáchateľstva bol obvinení aj 22-ročný Peter P. a 19-ročný Jaroslav Š. z Košíc, ktorí včera  okolo 17.00 hod došli do garáže, ktorá je súčasťou obývaného rodinného domu na Kochanovskej ulici v Sečovciach (okr. Trebišov), kde poškodili sací filter na kompresore a odcudzili ručnú motorovú pílu. Pri odchode z dvora ich vyrušili majitelia domu, načo ukradnutú pílu hodili na zem, čím došlo k jej poškodeniu. Majiteľovi spôsobili škodu 429,-€. Obvinení boli zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia.

 

Z gymnázia ukradli televízor, z potravín cigarety


Poverený príslušník z prečinu krádeže obvinil dvoch mladíkov z Kráľovského Chlmca – 20-ročného Mikuláša a 18-ročného Ernesta, ktorí sa v sobotu pred polnocou vlámali do gymnázia v Kráľovskom Chlmci (okr. Trebišov).  Z neho odcudzili plazmový televízor, čím škole vznikla škoda 710,-€.

 

Z toho istého prečinu boli obvinení aj 27-ročný Víťazoslav z Košíc a 17-ročná Eva z obce Dlhé Klčovo, ktorí sa dňa 20.12.2010 o 23.30 hod. vlámali do predajne potravín na Kochanovskej ulici v Sečovciach (okr. Trebišov), kde zo stojana pri pokladni odcudzili 303 balíčkov cigariet. Majiteľke spôsobili celkovú škodu viac ako 700,-€.


 Vykradnuté pohostinstvá

 

Včera medzi 01.00 a 06.00 hod. sa neznámy páchateľ vlámal do reštaurácie v obci Vyšné Nemecké (okr. Sobrance), kde vypáčil šesť hracích automatov a odcudzil z nich finančnú hotovosť 2.384,-€ ku škode (celkom 2.414,-€) košickej firmy. Páchateľ následne z kancelárie odcudzil 130 stravných lístkov a zväzok kľúčov, čím majiteľke reštaurácie spôsobil celkovú škodu 564,-€.

 

V obci Budkovce (okr. Michalovce) sa v noci z nedele na pondelok neznámy páchateľ vlámal do pohostinstva, v ktorom vypáčil dva hracie automaty a odcudzil z nich hotovosť 1.715,-€. Prevádzkovateľovi automatov- firme zo Svitu spôsobil celkovú škodu 1.732,-€. Páchateľ následne z pohostinstva odcudzil fľašu alkoholu a rôzne sladkosti, čím  majiteľovi pohostinstva vznikla škoda 72,61 €.

 

policajná správa



Uverejnené: 12.04.2011 10:05:56 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.