files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Novým trénerom HK Dukla Miroslav Ihnačák, zmeny aj vo vedení klubu

 

HK Duklu povedie v tejto sezóne Miroslav Ihnačák. Novým športovým riaditeľom sa stane Peter Tirpák, zmeny nastanú aj v najužšom vedení klubu. V kádri je momentálne 22 hráčov, vedenie pracuje na posilnení.

 

Trénerom tímu Peter Ihnačák

To, čo sa pošuškávalo v hokejových kruhoch už dávnejšie je dnes pravda. Novým trénerom HK Dukla sa stal bývalý kormidelník, Trebišova, či Spišskej Novej Vsi Miroslav Ihnačák. Oznámil to na dnešnej tlačovej konferencii v útrobách hokejového štadióna prezident HK Dukla Ing. Milan Mráz. Zmeny sa udejú aj v štruktúrach klubu. Novým športovým riaditeľom bude Peter Tirpák. Ten funkciu športového manažéra v minulosti zastával aj v Iuvente Michalovce.

 

Členom užšieho vedenia klubu sa stal aj ďalší bývalý hráč HK Dukla Martin Stripai, ktorý bude zastávať funkciu hovorcu klubu. V užšom  vedení sa objaví aj jedna nová tvár, ktorou je Július Kmec. Ten bude mať na starosti reklamu a propagáciu klubu.

 

„Trénerom tímu v novej sezóne bude Miroslav Ihnačák, jeho asistentom Peter Mihaľo. Letná príprava začne v pondelok 9. mája a jej prvá časť potrvá do konca júna. Na jej začiatku sa bude trénerovi hlásiť 22 hráčov,“ povedal nový športový riaditeľ klubu Peter Tirpák.

 

 „Káder by sme chceli postupne dopĺňať, ale len v rámci našich finančných možnosti,“ doplnil slová športového riaditeľa prezident klubu Milan Mráz. Novými tvárami v kádri HK Dukla sú zatiaľ iba Ivan Králik, Branislav Lemešáni a veterán Richard Šechný. „Je to hráč s obrovskými skúsenosťami. Určite má čo tímu dať. Chceli by sme s ním uzavrieť zmluvu na dva roky,“ podotkol Milan Mráz.

Súčasný káder HK Dukla pred letnou prípravou:

Brankári : Borko, Kozárik, Melegea

Obráncovia : Boržík, Mucha, Kozák, Petruňa, Marinčin, Regenda.

Útočníci : Štefan, Sabol, Minčák, Zalužický, Ferenc, Dunaj, Lemešáni, Dancsák, Šechný, Čížek, Králik, Pavličko, Fajčák.



Uverejnené: 05.05.2011 18:01:57
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.