files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dôležité víťazstvo Topolian



    

Topoľany si vybojovali nesmierne cenné tri body. V boji o záchranu na domácom trávniku porazili Barcu. Ničomu však ešte nie je koniec. Celok z michalovskej mestskej časti musí naplno zabrať aj v zostávajúcich štyroch kolách najvyššej regionálnej futbalovej súťaže.
       

Boli to však hostia, ktorí otvorili strelecký účet zápolenia. Z ľavej strany odcentroval Ohman, pričom úplne voľny Roško prekonal gólmana Komendu. Po necelej štvrťhodine súboja zverenci trénera Jozefa Valkučáka vyrovnali. Po trme-vrme sa v šestnástke lopta dostala ku Kandalovi, prihral ju Karafovi a ten nezaváhal - 1:1. V ďalších fázach merania síl preveril hosťujúceho strážcu svätyne topoliansky zadák Liška. Najprv ho prinútil k ostražitosti po strele z priameho kopu. Následne tento bývalý michalovský dorastenec  netrafil bránu Barce z niekoľkých metrov.
      

Po polhodine stretnutia sa prebudil aj hosťujúci kolektív. Pozorný brankár Komenda v poslednom momente uchmatol loptu spred  Gondoľu. O konečnom rezultáte súboja sa rozhodlo v poslednej minúte I.polčasu.  Z ľavej strany prenikajúci Kandala poslal loptu pred bránu, Dedinský ju nezachytil, dostala sa k Š.Horňákovi, ktorého gólman nedovolene zastavil. Nariadený pokutový kop Petro bez problémov premenil. Po obrátke tempo hry upadlo. Hneď v úvode II.dejstva Exkošičan Adam uvoľnil rýchlonohého Š.Horňáka.  Jeho samostatný únik však gólman Dedinský zneškodnil. Neskôr si poradil s Tkáčovou hlavičkou. Aj v ďalších minútach sa topoliansky kolektív pokúšal o zvýšenie skóre, ale tento zámer nakoniec nezrealizoval.

Topoľany - Barca 2:1 (2:1)

  

Góly: 14.Karafa, 45.Petro (z 11 m) - 3.Roško, ŽK: Tkáč, Praščák - Dedinský, Durbák, Kollár, pred 150 divákmi rozhodoval Mihálik, Topoľany: Komenda - M.Horňák (80.Surmin), Petro, Liška, Adam - Tatár (46.Praščák), Tkáč, Ovšianik, Kandala (59.Kopka) - Š.Horňák, Karafa, Barca: Dedinský - Gondoľ, Hoščuk, Kuruc, Ohman - Kollár, Pástor (46.Hudák), Tokoly, Brunovský - Roško (77.Balog), Durbák

                                                                                               (janč)
      





Uverejnené: 24.05.2011 08:07:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.