files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HC winLand s extraligovou definitívou

 

Hádzanári HC winLand sa po roku existencie dostali do najvyššej súťaže. Ambiciózny klub síce skončil v práve skončenej prvoligovej sezóne až na treťom mieste, za rezervou extraligového Prešova a Šaľou, správna rada SZH však na dnešnom rokovaní potvrdil účasť michalovského winLandu v extraligovej sezóne 2011/2012.

 

Práve dnešný deň sa konalo rokovanie správnej rady SZH, ktoré sa zaoberalo účastníkmi budúco sezónnej extraligy. Ako nám potvrdil tréner tímu Pavol Jano a aj kapitán družstva Martin Bumbera, odpoveď na účasť winLandu v novej sezóne bola kladná. „Áno je to pravda. Dnes sa rozhodlo, že v budúcej sezóne budeme hrať extraligu. Som nesmierne spokojný, pretože som si splnil svoj cieľ, ktorý som si pred príchodom do Michaloviec stanovil. Ja len dúfam, že extraligovú sezónu už budeme hrať v novej hale. Doposiaľ bola podmienkou naša účasť v extralige, teraz je táto podmienka splnená,“ povedal nám tréner Pavol Jano, ktorý následne doplnil. „Splnením extraligovej podmienky sme my našu úlohu do bodky naplnili. Teraz sú na rade iní,“ doplnil tréner michalovských hádzanárov. Ako je známe, doposiaľ prvoligový winLand hral v tejto sezóne zápasy v nevyhovujúcej telocvični GPH. Radosť neskrýval ani kapitán tímu Martin Bumbera: „Veľmi sa teším tomu, že Michalovce budú hádzanárskym mestom. Som rád, že Slovenský hádzanársky zväz potvrdil našu účasť v nasledujúcom extraligovom ročníku. Teraz nás čaká náročná príprava na novú sezónu. V Michalovciach nebola najvyššia súťaž od sezóny 1998/1999 a som nesmierne šťastný, že sa extraliga po toľkých rokov do môjho rodného mesta vracia,“ doplnil trénera kapitán tímu.

 

Predsedu správnej rady HC winLand Stanislava Hudáka sme zastihli na ceste z Bratislavy, kde sa dnes rozhodovalo o extraligovej príslušnosti Michaloviec. „Každá práca prináša nejaký výsledok, ktorý môžeme teraz vidieť. Ako som vravel už pri podpise trénera Pavla Jana, jasným cieľom bol postup do extraligy. Osobne som vždy hovoril, že si postup musíme zaslúžiť, čo sa aj zásluhou našich herných výsledkov podarilo. Nehovoriac aj o samotnom zázemí celého klubu, ktorý netvorí len A-družstvo, ale aj mládež, s ktorou sme začali pracovať. V odvetnej časti sme spravili ozaj maximum preto, aby sme uhrali čo najlepšie výsledky. Každý mal možnosť sledovať výkonnostný posun všetkých hráčov v kádri. V priebehu budúceho týždňa očakávame návštevu ligovej komisie, ktorá bude posudzovať herné podmienky pre budúci extraligový ročník. Verme, že tie skončia dobre pre michalovskú mužskú hádzanú,“ uviedol Stanislav Hudák.



Uverejnené: 26.05.2011 20:52:20 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.