files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Z policajnej správy

Prechovával extrémistické materiály  

Z prečinu prechovávania extrémistických materiálov (trestná sadzba až tri roky) bol obvinený 22-ročný Stanislav T. z Michaloviec, ktorý v dobe najmenej od roku 2003 do augusta 2010   v  byte v mieste trvalého bydliska prechovával rôzne extrémistické materiály, ako napr. mikiny, tričká, hrnček, prívesky,   nožík, fotografie,  texty,  portréty,  znaky,  plagáty, propagandistický materiál a odznaky s nápismi symbolizujúcimi nacizmus a nacistický režim. Policajti u neho zaistili aj PC a pamäťové karty, kde mal  fotografie, texty, portréty, znaky,  plagáty s propagandistickým  materiálom nacizmu. Obvinený je stíhaný na slobode.

 

Z fary ukradol lešenie

Policajti OO PZ Sobrance vypátrali a z prečinov  krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 33-ročného Dušana K. zo Sobraniec, ktorý dňa 30.04.2011 večer vnikol na  riadne oplotený dvor farnosti na Novej ulici v Sobranciach a z dvora odcudzil časť voľne uloženého kovového lešenia pozostávajúceho z kovových rúr o hmotnosti 300 kg. Miestnej farnosti spôsobil škodu 300,-€.

 

Nepozornému čašníkovi „vybielil“ peňaženku

Z prečinu krádeže bol obvinený 23-ročný Ladislav z Pozdišoviec (okr. Michalovce), ktorý dňa 21.05.2011 medzi 03.00 a 08.30 hod. vnikol do uzamknutých priestorov vinárne na Námestí osloboditeľov v Michalovciach a následne do skladu. Tu z voľne položenej čašníckej peňaženky odcudzil hotovosť a stravné lístky, čím firme z okr. Michalovce spôsobil celkovú škodu viac ako 600,-€.  



Uverejnené: 08.06.2011 13:02:21 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.