files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Otvorenie kúpaliska v Strážskom

 

 

V stredu 15. júna mesto Strážske odštartovalo otvorením kúpaliska novú letnú sezónu, od ktorej si sľubuje rekordné počty návštev. Areál bazénov, bufetov a ihrísk je tu pre každého, kto má chuť zabaviť sa.

O tom, že kúpalisko v Strážskom sa počas leta využíva denno-denne, svedčia obrovské počty ľudí, ktoré sú v bazéne často ako sardinky v konzerve. Kapacitne areál nestačí najmä počas víkendov. I tohto roku sa čaká prílev Vranovčanov, ktorí majú kúpalisko pomerne blízko a radi sa v období horúčav schladia.

Otváracia doba je závislá na počasí. Na kúpalisko však môžete dôjsť každý deň od 10.00 hodiny doobeda až do 18.00 poobede. Čakať na vás budú 2 veľké bazény, pre dospelých i pre deti. 3 malé bazéniky určené pre najmenších, kde na nich môžu dávať pozor rodičia. O  bezpečnosť sa budú od pondelka do nedeľa starať najmenej dvaja plavčíci, ktorí už teraz varujú pred skákaním do vody a naháňaním sa na vlhkom povrchu v okolí vody. V jednom menšom bazéne nebude chýbať šmýkačka.

Ceny vstupného sú pomerne prijateľné. Lístok pre dieťa od 6 do 15 rokov sa vyšplhal na 1 euro. Ostatní návštevníci zaplatia o 50 centov viac. K dispozícii sú taktiež permanentky – za desaťdňovú zaplatíte 10 eur a za 20 dňovú 20 eur. V pokladni si môžete zapožičať basketbalovú či volejbalovú loptu v hodnote jedného eura. Čakajú na vás viaceré stánky s občerstvením, zmrzlinou a hostinec Kolkáreň.

Letné kúpalisko usporiada počas letných prázdnin a dovoleniek niekoľko súťaží vo volejbale. Zúčastniť sa môžu rovnako mladší i starší, ženy aj muži. Viac informácii sa dozviete priamo pri pokladni kúpaliska v Strážskom.    

1. deň novej letnej sezóny, ako býva zvykom, neohúril. Mládež sa k bazénom kvôli stále trvajúcemu školskému roku dostavila až poobede. S väčším prílevom nadšencov sa počíta až začiatkom júla.         

Lukáš Mano




Uverejnené: 23.06.2011 12:19:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.