files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mestská športová hala zrejme zmení svojho nájomcu

 

Bude novým nájomníkom Mestskej športovej haly hádzanársky klub Hc winLand Michalovce ?

 

Horúcou témou dnešných dní je to, kto bude novým nájomcom Mestskej športovej haly. Doterajšieho nájomcovi 1. BK Michalovce bola vypovedaná zmluva a nové výberové konanie určí nového nájomcu. Najväčším favoritom na zisk haly je momentálne hádzanársky klub Hc winLand Michalovce. Či bude aj novým nájomníkom mestského majetku, sa rozhodne až na spomenutom výborovom konaní. Prihlášky do tohto konania sa môžu podávať do 28. júna.

 

Výpovedná lehota je rok

Momentálnemu nájomcovi haly 1. BK Michalovce bola vypovedaná zmluva koncom marca. Keďže výpovedná lehota je jeden rok, basketbalový klub môže v Mestskej športovej hale pôsobiť do konca budúceho marca. „V súvislosti s MŠH je aktuálny stav taký, že beží výpovedná lehota doterajšiemu nájomníkovi 1.BK a zároveň je vypísané výberové konanie na nového nájomníka, ktorým môže byť len športový klub, ktorý sídli v meste Michalovce. Potencionálni nájomcovia sa môžu do výberového konania prihlásiť do 28. júna, povedal nám k vzniknutej situácia primátor mesta Viliam Záhorčák.

 

 

Foto : Bude novým nájomcom MŠH Hc winLand ?

 

Hc winLand sa do výberového konania určite prihlási

Keďže predseda správnej rady Hc winLand Stanislav Hudák bol včera mimo územia Slovenska, nepodarilo sa nám získať jeho stanovisko. Pripomeňme si však jeho slová, ktoré povedal pred niekoľkými týždňami. „V Mestskej športovej hale prebieha výpovedná lehota pre klub 1. BK. Pokiaľ mesto vypíše výberové konanie na nového nájomcu, určite sa prihlásime,“ skonštatoval predseda správnej rady od budúcej sezóne už extraligového hádzanárskeho klubu.

 

Manažér 1. BK: Z danej situácie sme sklamaní

Basketbalový klub 1. BK, ktorý dostal výpovednú lehotu už viac nechce brániť hádzanárom Hc winLand používať väčšiu halu a pravdepodobne ustúpi zo svojej pozície. Je dosť možne, že podpíšu zmluvu, kde sa skráti výpovedná lehota a od prvého júla bude môcť mať mestská hala nového nájomcu. „Áno, beží nám výpovedná lehota a prebehlo rokovanie, aby sme skončili nájomný vzťah dohodou k 30.6.2011. Veľmi nás mrzí, že sa nenašla cesta, aby stánok mohol slúžiť obom klubom, ale chápeme, že náš konkurent predostrel mestu lepšiu ponuku. Dostali sme návrh, kde by sme mohli hrať a pôsobiť v budúcnosti a ďalšie kompenzácie. Verím, že ak budúci týždeň podpíšeme dohodu s mestom, všetky zainteresované strany splnia svoje prísľuby pre ďalšie pokračovanie a rozvoj basketbalu v našom meste a neostane len na slovách a aj v nasledujúcich rokoch budú mať naše mládežnícke družstvá kde trénovať i hrávať zápasy.  Dúfame, že v budúcnosti budeme môcť Mestskú halu využiť aspoň na turnaje a ďalšie školské súťaže v basketbale a nestane sa tak ďalšou len hádzanárskou halou v meste,“ uviedol v stanovisku klubu manažér 1. BK Peter Biganič.

 

 

Peter Brendza



Uverejnené: 27.06.2011 11:43:18 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.