files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplin nestačil na Košice

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Futbalisti MFK Zemplín prehrali aj v treťom prípravnom zápase pred nadchádzajúcou sezónou, keď nestačili na corgoňligové Košice a podľahli vysoko 1:4. O jediný gól domácich sa postaral Emil Le Giang. Tento zápas sa uskutočnil v rámci 16. ročníka Memoriálu Štefana Nadzama

Štatistika

Michalovce - Košice 1:4 (0:3)

Góly: 76. E. Le Giang - 16. Isola, 31. Karaš, 44. Pačinda, 76. Duda. Rozhodoval: Mano - 300 divákov.

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang (46. Brudňak) - Isaac, Guri (46. Zlatohlavý), Hottek, Samba (46. Vanák) - Kovaľ (46. Danko), Zonzon (46. Jakubčo), Škvarka - Serečin (46. E. Le Giang), Fotyik (46. Špilár), Kunca (Ruskovský).

MFK: Huk - Mik. Tóth, Dolovič, Dobias, Čonka - Isola (57. T. Kubík), Hovančík, Viazanko - Diaby (57. Gál-Andreszy), Karaš (73. Duda), Pačinda (66. J. Novák).

 

V upršanom počasí sa do prvej šance dostali Košičania, v 8. minúte stratil loptu Serečin, získal ju Viazanko, jeho strelu ešte obrana MFK Zemplín zblokovala, dostala sa k Diabymu a toho vychytal v čistej šanci P. Le Giang, O dve minúty domáci Škvarka krásne vysunul Serečina, avšak gólman Huk vytiahol bravúrny zákrok. V 16. minúte už boli diváci svedkami otváracieho gólu, Košice zahrávali rohový kop, k odrazenej lopte sa dostal Isola, ktorý prestrelil všetko čo mu stálo v ceste - 0:1. Michalovčania mohli vyrovnať o deväť minút nato, Kuncova nebezpečná strela však skončila iba na bočnej sieti. Po polhodine hry hostia udreli po druhýkrát, brankár P. Le Giang nedočiahol na centrovanú loptu, tá sa dostala až k voľnému Karašovi, ktorý sa nemýlil - 0:2. V 40. minúte vyškriabal domáci gólman priamy kop Karaša na rohový kop, ale o štyri minúty už nemal nárok na zakončenie Pačindu, ktorý zvýšil už na hrozivý trojgólový rozdiel.

Po prestávke tréner MFK Zemplín Vlastimil Petržela výrazne prestiedal a Michalovčania ožili. V 50. minúte zahrával po ruke Mikuláša Tótha pred pokutovým územím priamy kop Škvarka, ale namieril iba do brankára Huka. Na druhej strane odpovedali strelami Pačinda a Viazanko, avšak neúspešne. Po hodine hry si v krátkom časovom slede vypracovali šance Ruskovský, E. Le Giang či Špilár, no streliť gól im súdené nebolo. V 76. minúte vystrelil tvrdo kanonier Košíc Novák, Brudňak loptu neudržal a striedajúci Duda pohotovo dorazil loptu do siete - 0:4. O niekoľko sekúnd sa dočkali aj domáci futbalisti, E. Le Giang sa zoči-voči Hukovi nemýlil a vsietil nielen svoj premiérový gól v drese MFK Zemplín, ale aj prvý michalovský v letnej príprave - 1:4. Hneď po tom sa do šance dostal opäť Špilár, ale Huk dobre zasiahol. V 87. minúte mali Košičania výhodu pokutového kopu, loptu si na biely bod postavil Novák, ale Brudňak jeho penaltu bravúrne zneškodnil. Do konca zápasu sa už podstatné neudialo a preto Michalovce aj do tretice v príprave prehrali.

Zdroj :mfkzemplin



Uverejnené: 03.07.2011 20:05:11
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.