files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín porazil Vranov

Futbalisti MFK Zemplín si v ďalšom prípravnom zápase poradil s Vranom, keď zvíťazil gólom Pavla Ruskovského z pokutového kopu 1:0. V ďalšom prípravnom zápase privítajú zverenci trénera Petrželu v sobotu nováčika druhej ligy Podbrezovú.

Michalovčania v stredajšom predposlednom prípravnom vystúpení porazili na vlastnom trávniku treťoligový Vranov nad Topľou tesne 1:0, keď jediným úspešným strelcom bol Pavol Ruskovský, ktorý v 73. minúte premenil pokutový kop.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Vranov nad Topľou 1:0 (0:0)

MFK Zemplín Michalovce - MFK Vranov nad Topľou 1:0 (0:0)

Gól: 73. Ruskovský (11 m)

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang - Isaacs (70. Samba), Hottek (70. Krmpotič), Zonzon (70. L. Hruška), Vanák - Jakubčo, Škvarka, Serečin, Kovaľ - Fotyik (70. O. Špilár), Kunca (38. Ruskovský)

MFK: Makó - Paluba, Magáč (67. Jakubčín), J. Novák, Dubecký - Turcovský, Stanislavský, Lazúr (64. Molek), Šamo (46. Varga), Jar. Adam (62. D. Sopko) - Hamuľák (59. D. Legdan)

MFK Zemplín už od úvodu stretnutia zatlačil súpera na svoju vlastnú polovicu, prvýkrát sa o streľbu pokúšal v 15. minúte Jakubčo. Ďalšiu šancu si michalovskí futbalisti vypracovali až v 35. minúte, z ľavej strany nepezpečne odcentroval Vanák, ale obrana hostí loptu v poslednej chvíli odvrátila na roh. Tesne pred prestávkou sa lopta po osi Ruskovský - Škvarka dostala až k úplne voľnému Serečinovi, ktorý však z päťky z čistej šanci netrafil bránu...

Aj druhé dejstvo hry malo rovnaký obraz ako prvé, Michalovčania neustále búšili do súpera, avšak bez úspechu. V 50. minúte sa zastreľoval Serečin aj Ruskovský. V 69. minúte to strelou z diaľky skúšal aj mladík Škvarka, mieril však len vedľa ľavej ždre vranovskej svätyne. O štyri minúty sa už Zemplín dočkal zaslúženej odmeny, rozhodca Špivák nariadil pokutový kop a Ruskovský ho bezpečne premenil - 1:0. O chvíľu nato prvýkrát pohrozil aj hosťujúci celok, spoza šestnástky nepezpečne vypálil striedajúci Sopko, strela však smerovala tesne nad.  Päť minút pred záverom duelu mohol domáci náskok zvýšiť ešte Špilár, ktorého krásne vysunul Škvarka, ale útočníka domácich v čistej gólovej šanci faulovala hosťujúca obrana, rozhodca však už druhý pokutový kop neodpískal.


Zdroj : mfkzemplin



Uverejnené: 13.07.2011 20:26:09
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.