files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s chudobným víťazstvom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce porazili v prípravnom zápase treťoligový Vranov 1:0. Jediný gól zápasu strelil v 73. minúte z pokutového kopu Pavol Ruskovský. Posledný prípravný zápas, ktorý bude zároveň aj generálkou na ligu čaká na zverencov trénera Petrželu v sobotu, keď privítajú druholigového nováčika Podbrezovú.

Krajný obránca Michal Vanák počas celého zápasu podporoval útok

Zápas o ničom

Domáci futbalisti si v domácom zápase s Vranovom pripísali na svoje konto druhé víťazstvo v letnej príprave. V zápase, chudobnom na góly, ako aj na šance, síce mali zverenci trénera Petrželu celozápasovú prevahu, no tú premenili iba na jeden gól z pokutového kopu. Jeho úspešným realizátorom bol v 73. minúte stredopoliar Pavol Ruskovský. „Celý duel sme odohrali na polovičke súpera, ten nemal záujem hrať. Za celý zápas poslal na našu bránu iba niekoľko propagačných striel. Bolo dosť ťažké presadiť sa, to sa nám mohlo podariť iba zo strán, čo sa nám nedarilo,“ začal hodnoteniu zápasu tréner Petržela. „Spokojný som s víťazstvom, ako aj výkonom mojich chlapcov. Som rád, že to poctivo odbehali. Podľa mňa, ale bol tento zápas o ničom, pretože nemohol dať nič kolektívu ani mne samotnému. Je to obrovská škoda, že musíme hrať takéto zápasy, ale nič sa nedá robiť. Zohnať súpera je ťažké, ale minulé zápasy sme aspoň odohrali s mužstvom, ktoré chcelo hrať. Ešte raz, som spokojný, že sme vyhrali a chlapci nedostali druhý zápas gól,“ doplnil ešte zhodnoteniu zápasu tréner tímu. Samotného trénera po tomto zápase najviac mrzí zranenia Dominika Kuncu, ktorého bolo počas jeho pobytu celé ihrisko. Útočníka domácich vystriedal v 43. minúte Ruskovský. „Domino má vytknutý členok. V sobotňajšej generálke do hry pravdepodobne nezasiahne. Do začiatku sezóny to dúfam bude v poriadku,“ vyjadril presvedčenie tréner tímu.

Dominik Kunca si na niekoľko dní od futbalu oddýchne

Kolektív sa zohráva

Michalovský kormidelník je rád, že nové tváre veľmi dobre zapadli do kádra. Pripomeňme, že do tímu tohto renomovaného českého odborníka pribudli francúzsky obranca Samba a na hosťovanie štvorica Žilinčanov brankár Patrik Le Giang, jeho brat stredopoliar Emil, ďalší hráč do stredu poľa Škvrka a útočník Fotyik. „Sú to všetko dobrí chlapci. Fotyik sa ešte musí s tímom zohrať, verím, že potom bude prínosom,“ podotkol Petržela k výkonom nových posíl. My len dodajme, že káder druholigistu už opustil stopér Zlatohlavý, ktorý nepresvedčil o svojich kvalitách. Do tímu pribudol chorvátsky stopér Krmpotič, ktorý naposledy pôsobil v českom Vlašime. Do konca týždňa by sa na krátku skúšku mal prísť ukázať ešte jeden obranca.

Peter Brendza



Uverejnené: 13.07.2011 22:30:49 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.