files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Najväčšie ťaháky tohto leta

 

Leto každý rok priláka na Zemplínsku Šíravu tisícky návštevníkov. Kúpanie, kempovanie, stanovanie a relax si chcú vychutnať turisti z celého Slovenska, ale i Poľska, Maďarska, Česka či iných krajín. I keď bol začiatok prázdnin nesmelý a chladný, pomaly sa začínajú zlietavať prví návštevníci. O zábavu nemajú núdzu.


Milovníci festivalov a dobrej hudby si mohli prísť na svoje už 2.7. 2011 na festivale DOHODA, ktorý organizuje FUNRÁDIO.

Klub Historických Vozidiel Michalovce v spolupráci s firmou MADMA organizuje v rámci VII. Ročníka "Zemplín Veterán Rallye", medzinárodné stretnutie vozidiel "Zemplín Veterán Festival", ktoré sa konalo tiež 2.7.2011.

Tak ako pominulé roky, aj tento rok sú na moteli Kamenec organizované disko-párty, s bohatým programom. Jednou z noviniek z poskytovaných služieb je Funny Photo, ktorá je pre návštevníkov Zemplínskej Šíravy v oblasti Kamenec k dispozícii každý deň. Zákazníci si môžu vyskúšať zábavné fotografovanie s veľkým výberom kostýmov.

Milovníčky a milovníci Zumby si môžu na svoje prísť každú sobotu o 18:00 v hoteli GLAMOUR.

Jednou z najnavštevovanejších akcií letnej sezóny na Zemplínskej Šírave je Motozraz Sveta motocyklov 2011 v stredisku Hôrka od 18.08.2011 - 20.08.2011. (Info – Jana Gombšová, Darina Macejková.)


Opatrnosti nikdy nie je dosť

 

Naše zdravie je to najcennejšie, čo máme. Či už sa chystáte kúpať, slniť, zabávať na diskotékach či festivaloch, je dôležité, aby ste na seba dávali obrovský pozor, pretože nebezpečenstvo číha za každým rohom. Plavčíci, záchranári a taktiež turisti sa každoročne stretávajú s prípadmi, keď kvôli nedbanlivosti alebo preceňovaniu vlastných síl, prídu dovolenkári a výletníci nešťastne o život. Našťastie sa počet nevinných obetí zmenšuje.

I masové diskotéky predstavujú riziko, najmä vtedy, keď sa človek nenechá unášať hudbou, ale pálenkou. Chudších a menších ľudí môžu ľahko utlačiť davy zabávajúcich sa tanečníkov.

Organizátori a miestni podnikatelia dúfajú, že táto letná sezóna pritiahne ešte viac návštevníkov ako tá minulá. Šírava je otvorená pre každého, stačí prísť a presvedčiť sa na vlastnej koži.

Lukáš Mano

 

 

 

 

 



Uverejnené: 14.07.2011 12:04:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.