files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra MFK Zemplín

 Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v sobotu na vlastnom trávniku s nováčikom druhej ligy Podbrezovou prekvapujúco 0:2, keď sa v druhom polčase presadili hosťujúci Kožička a Pešič. Tento duel bol generálkou na prvé kolo nového súťažného ročníka 2011/2012, ktorý sa začína v sobotu 23. júla a zverenci kormidelníka Vlastimila Petrželu ho odštartujú doma s Lučencom.



MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 0:2 (0:0)

Góly: 59. Kožička, 75. Pešič

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang - Isaacs (60. Samba), Hottek, Krmpotič (65. L. Hruška), Vanák - Jakubčo, Zonzon (60. Kovaľ), Škvarka, Ruskovský - Serečin, Fotyik (60. O. Špilár).

ŽP ŠPORT: Hanák - Harvilko, Snitka, Minčič, Nosko - Podio, Kožička, Alborik, J. Pančík - Čekovský, Tubonemi. Striedali Betka, Mário Ferenc, Cmarko, Gemzický, Andrič, Kochan, Pešič.

Michalovčania odštartovali aktívne a v 12. minúte mali výhodu priameho kopu, ktorý Serečin poslal nad bránu hostí. V 21. minúte sa na opačnej strane dostal po chybe michalovskej obrany do obrovskej šance Aborig, ktorého v nájazde bravúrne vychytal Patrik Le Giang. O minútu nato mali možnosť otvoriť skóre zápasu pre zmenu domáci, Serečin vysunul Fotyika, ktorý však tesne minul Hanákovu bránu. O chvíľu nato gólmana Podbrezovej zamestnal výbornou strelou z diaľky Zonzon. V 28. minúte zahodil ďalšiu tutovku MFK Zemplín Škvarka, keď z uhla vystrelil len do Hanáka. Hneď nato na opačnej strane zakončoval Podio, ale jaho strelu mierenú presne k žrdi vykopol Isaacs z prázdnej brány. Záverečné slovo prvého polčasu patrilo Ruskovskému, ktorý napriahol z rohu šestnástky a Hanák musel jedovku domáceho stredopoliara vyraziť na roh.

Druhé dejstvo hry odštartoval obrovskou šancou domáci kanonier Serečin, ktorý po peknej narážačke so Škvarkom v čistej šanci netrafil hosťujúcu svätyňu. Tesne pred uplynutím hry udrela Podbrezová, po rohovom kope sa pred bránou MFK Zemplín presadil okolo Zonzona Kožička a zblízka prekonal P. Le Gianga - 0:1. Michalovčanmi tento moment poriadne zaskočil a nevypracovali si už žiadnu šancu. Naopak, hostia mohli ešte viackrát rozvlniť michalovskú sieť, Betkovi po strele nad sa to ešte nepodarilo, ale v 75. minúte Pešičovi už áno, keď využil nedorozumenie v domácej obrane a po samostatnom úniku upravil na konečných 0:2.

Zdroj:mfkzemplin



Uverejnené: 16.07.2011 19:06:35

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623