files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Florbalisti sa na Kubínskej loptičke nestratili

Florbalisti FBK Michalovce sa zúčastnili kvalitne obsadeného turnaja pod názvom Kubínska florbalová loptička. Na tomto turnaji si vynovené družstvo FBK nepočínalo vôbec zle, keď prehralo iba dva zápasy a skončilo nakoniec na peknom šiestom mieste.

Vynikajúce výkony v skupine

Medzinárodný turnaj sa uskutočnil na Dolnokubínskom zimnom štadióne. Zúčastnilo sa na ňom dvanásť mužstiev, ktoré pôsobia v extralige alebo v druhej florbalovej lige. Turnaja sa zúčastnili aj dva zahraničné celky poľský Black Shadows Nowy Targ a český Bohemians Praha. Na Kubínskej loptičke sa nestratili ani hráči FBK Michalovce. Tí sa v skupine stretli s majstrom Slovenska Dragons Bratislava, TJ A Fbo - Nižná a N-Sports Zvolen. „Počas celého turnaja sme podávali výborné výkony. V ťažkej základnej skupine sme porazili Zvolen, či Nižnú, nestačili sme iba na Dragons Bratislavu. S majstrom Slovenska sme odohrali vynikajúci zápas a prehrali ho hlavne vďaka vylúčeniam a červenej karte v polovici zápasu,“ oboznámil nás s výsledkami FBK v základnej skupine Gerard Puchír, prezident michalovského florbalového klubu. „V ďalšom zápase sme sa stretli s tímom Trenčín Panthers. Zápas sme vyhrali 7:4 a postúpili tak do štvrťfinále,“ dodal Puchír.

Štvrťfinálová prehra

Vo štvrťfinále nastúpili hráči FBK proti českému Bohemiansu Praha. Favorizovanému súperovi po boji nakoniec podľahli 4:7, a na turnaji tak skončili na šiestom mieste. „V tomto zápase naša bojovnosť vyrovnávala hru, ale nakoniec zvíťazili  skúsenosti a herná taktika českého družstva. Po vyradení vo štvrťfinále sme obsadili konečné šieste miesto, keď pred nami ostali iba zahraničné a extraligové družstvá, čo je na družstvo ktoré získava skúsenosti na veľkých podujatiach veľký úspech,“ zdôraznil Puchír, ktorý je rád, že novovytvorené družstvo sa na kvalitne obsadenom turnaji vôbec nestratilo. Víťazom Kubínskej loptičky sa stalo družstvo Black Shadows Nowy Targ, pred Dragonsom Bratislava. Na treťom mieste sa umiestnili český Bohemians Praha, ktorý si v zápase o tretie miesto poradil so Zvolenom.

 

 

Káder FBK na turnaji : Štefan, Zuhan, Sabol, Kostovčík, Kulín, Švanda, Džupina, Puchír, Kadlec, Moravec, Matina, Čenčarik.

Konečné poradie turnaja:

1.

BLACK SHADOWS Nowy Targ

2.

Dragons Bratislava

3.

Bohemians Praha

4.

N - Sport Zvolen

5.

FbK Harward Partizánske

6.

FBK Michalovce

7.

Žatva 90 Dolný Kubín

8.

Slavoj FBC

9.

Meteníci Likavka

10.

TJ A-FbO Nižná

11.

Slávia SPU DFA Nitra

12.

Panthers Trenčín

 

Peter Brendza



Uverejnené: 24.07.2011 17:30:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.