files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V derby presvedčivé víťazstvo Veľkých Revíšť

V druhom kole IV. futbalovej ligy JUH porazili Veľké Revištia Strážske 4:1. O svojom víťazstve rozhodli už v prvom polčase, ktorý vyhrali 3:1.

Hosťujúci Hirjak (16) si strieľa vlastný gól

 

Domáci začali zápas s obrovským náporom. Už v prvej minúte vynikajúco vystrelil Chýrik, no brankár Strážskeho Komenda si s jeho strelou poradil. Následne tvrdo vystrelil Sninský, Komenda jeho strelu vyrazil a Lakatoš netrafilo odkrytú bránu. V 5. minúte však už prvykrát zahrmelo. Hlavný rozhodca nariadil proti hosťom priamy kop zo vzdialenosti asi 17 metrov, loptu si postavil Tkáč a strelil k žrdi otvoril skóre. V 20. minúte mohol vyrovnať hosťujúci Kandala, no zoči - voči brankárovi Onodymu závahal. Nedáš dostaneš sa potvrdilo na druhej strane, hneď s následného útoku. Domáci Seman posielal prudký center do šestnástky a kapitán Strážskeho Hirjak si zrazil loptu do siete 2:0. Potom už prišli na rad aj hostia. Najprv sa zastreľoval Koc, no gólom sa skončila až Kandalova strela z 36. minúty. O dve minúty Hirjak zasiahol rukou v pokutovom území a hlavný rozhodca duelu neváhala a úkázal na biely bod. S pokutového kopu sa nemýlil Sninský a upravil na polčasových 3:1. V 41. minúte ešte nastrelil domáci Tkáč žrď, no skóre sa už nemenilo.

 

Sninský premieňa pokutový kop na 3:1



V druhom polčase to už nebol taký rušný futbal ako v prvom dejstve. Domáci kontrolovali priebeh hry a nepúšťali Strážšťanov do šancí. Aj napriek tomu mohol Kandala v 70. minúte znížiť, no v poslednej chvíli zaváhal. Zahrmelo tak opäť na druhej strane. Center striedajúceho hrajúceho trénera Nemčíka najlepšie zúžitkoval Lakatoš a dal už na 4:1. Hneď nato sa mohol zapísať do streleckej listiny aj domáci tréner, no po centri Sninského, jeho bomba letela nad. Skóre sa mohlo meniť ešte raz, keď po kombinácii Valiho so Semanom, strela prvého menovaného len tesne minula bránu.

Štatistika :
TJ Veľké Revištia - ŠK Stražske 4:1 (3:1)
Góly : 5. Tkáč, 21. Hirjak vl., 39. Sninský 11m, 80. Lakatoš - 36. Kandala
Žlté karty : 48. Tkáč, 63. Lakatoš - 28. Liška, 75. J.Pavúk

Revištia : Onody - Vali, Berezňák, Grendel, Marjov - Seman, Adam, Tkáč (67. Nemčik), Lakatoš - Sninský (83. Devečka), Chýrik (60. Danko)
Stražske : Komenda - Horňák, Hirjak, F.Pavúk, J.Pavúk - Romanec, Liška (80. Csomos), Michaliv, Koc (76. Krpenský) - Kandala, Camberovitch (61. Kužma)

Marcel Nemčík (Tréner Veľkých Revíšť ) : Bol to výborný zápas, s mnohými šancami. Rýchlo sme viedli, potom sme pridali aj druhý gól. Po polčase som čakal, že na nás hostia vybehnú, no nestalo sa tak. Aj napriek tomu, že mali optickú prevahu, sme zápas v pohode dohrali k trom bodom.

Vladimir Moroz (Tréner Strážskeho) : V tomto zápase sme mali veľké množstvo príležitosti, ktoré sme nevyužili. Keby sa tak stalo, výsledok je úplne iný. K výkonu rozhodcu sa nevyjadrujem. 

Peter Brendza



Uverejnené: 04.08.2011 16:46:44

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623