files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ľuboš Fajčák : Náročná príprava sa nám v sezóne vráti

Najmladším hráčom v kádri HK Dukla Michalovce je útočník Ľuboš Fajčák. Vekovo ešte junior už v minulej sezóne nakúkol do zostavy mužov a v tomto roku by sa chcel v tíme trénera Ihnačáka ešte viac usadiť.

Tvrdá prírpava sa mu vráti

Ľuboš Fajčák sa v minulej sezóne presadil do zostavy mužov, kde odohral do novembra 18 zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. V spomínanom novembri ho zasiahla podobne ako jeho jedenásť spoluhráčov infekčná žltačka, ktorá ho odstavila do konca sezóny. "Vtedy mi nebolo všetko jedno, no neskôr som sa s tým zmieril. Práve dneska som bol na kontrole u lekára a moje pečeňové testy sú už úplne v poriadku. Môžem sa tak venovať príprave na novú sezónu," skonštatoval Fajčák, ktorý by mohol v tomto roku hrávať ešte aj za juniorov. Mladý krídelník štvrtého útoku si tak môže pripísať ďalšie štarty v drese Dukly. Tvrdá letná príprava mu síce dáva zabrať, ale vie, že bez toho sa určite neazobíde. "Kormidelník Ihnačák je síce tvrdým a jeho tréningy sú veľmi náročné, no všetci vieme, že čo v lete natrénujeme, to sa nám v sezóne vráti," podotkol spolu s brankárom Borkom najmladší hráč v kádri HK Dukla.



Vynikajúca partia
Ľuboš Fajčák momentálne na tréningu nastupuje vo štvrtej útočnej formácii s centrom Ferencom a ďalším krídelníkom Pavličkom. "Povedal by som, že sme taká mladá päťka. S Ferencom sa poznáme sa ešte z minulého roka, keď sme spolu hrávali práve v tíme juniorov. Juraj Pavličko bol zase jedným z najproduktívnejších hráčov ligy. Dúfam, že sa spolu ešte viac zohráme a budeme pre tím viac užitoční," povedal o súhre v útoku Fajčák. Podľa tohto mladého útočníka sa momentálne v tíme vytvorila vynikajúca partia, ktorá ide za svojim cieľom. "V kabíne sa opäť vytovrila vynikajúca partia. Je tu staršia generácia ako Rišo Šechný, či Ivo Boržík, takisto nechýba stredná generácia, v ktorej má zastúpenie Ďuri Minčák, či ďalší hráči a v tíme sme aj my mladí. Správna chémia by teda mala fungovať. Už to musíme dokázať len na ľade. Pevne verím, že od prvého majstrovského zápasu pôjdeme za svojim cieľom," dodal na záver dvadsaťročný útočník.

 

Peter Brendza



Uverejnené: 08.08.2011 20:59:16 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.