files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zajtra v Dubnici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce sa zajtra predstavia na ihrisku bývalého corgoňligistu Dubnice. Tej sa zatiaľ v prvej lige nedarí podľa predstáv, keď má na svojom konte iba chudobné dva body a v tabuľke je na predposlednom jedenástom mieste. Vlastimilovi Petrželovi bude na tento zápase k dispozícii nielen uzdravený Pavol Ruskovský, ale už aj nová akvizícia v jeho kádri brazílsky legionár Kaka, ktorý prišiel na polročné hosťovanie zo Senice.

Dubnici sa zatiaľ nedarí

MFK Zemplín je po troch kolách v tabuľke prvej ligy so siedmimi bodmi za dve výhry a jednu remízu na druhom mieste, len o skóre za vedúcou Podbrezovou. Ich sobotňajší súper je zase na konci tabuľky, keď v troch zápasoch získal iba dva body. Dubničania tak budú určite chcieť doma bodovať a odtrhnúť sa zo dna tabuľky. "Nášmu súperovi síce chýbajú body, no nejaká kvalita v tíme určite zostala. Musíme sa na nich zodpovedne pripraviť a využiť každú jednu šancu, ktorá sa nám v zápase naskytne," povedal tréner MFK Vlastimil Petržela. Ten si v týchto dňoch pozrel videá zo zápasov svojho najbližšieho súpera a určite poctivo húta, čo na svojho najbližšieho protivníka vymyslí.

Kaka v základnej zostave ?

Do kádra MFK Zemplín pribudol počas týždňa ďalší prírastok. Na polročné hosťovanie prišiel zo Senice brazílsky stredopoliar Kaka. "Tohto hráča som si vyhliadol počas nášho prípravného stretnutia so Senicou. Vedeli sme, že je po zranení a potrebuje sa rozohrať. Naša ponuka Senicu oslovila, a tak sme sa rýchlo dohodli," skonštatoval Petržela, ktorý zo spomenutým hráčom ráta v sobotu do základnej zostavy. "Keď sa nič nepredvídané nestane, tak by mal nastúpiť od začiatku," dodal tréner MFK Zemplín. Tomu na sobotňajší zápas už bude k dispozícii aj Pavol Ruskovský, ktorý s tímom zaberá už celý týždeň.


Ruskovský je už fit

Krajný stredopoliar michalovského celku si v prvom zapase sezóny pripísal na svoje konto jeden gól, ktorým rozhodol zápas s Lučencom. V druhom kole takisto nastúpil od začiatku, no v 45. minúte ho v bežnom súboji v stredovom kruhu zasiahol lakťom do hlavy hráč súpera. Ruskovský bol po tomto zápase prevezený do nemocnice, kde ho pre podozrenie na otras mozgu nechali tri dni. "Bol to vlastne normálny súboj o loptu, kde ma súperom hráč zasiahol lakťom do hlavy. Na chvíľu som stratil vedomie a potom som bol prevezený do nemocnice. Tam som odchádzal za stavu 3:1 pre domácich, no som rád, že chlapci zabojovali a domov priviezli aspoň bod za remízu 3:3," uviedol Ruskovský, ktorý je podľa vlastných slov už v poriadku a pripravený proti Dubnici hrať. "S mužstvom už trénujem celý týždeň a trénerovi som k dispozícii," doplnil hráč, ktorý je v kádri trénera Petrželu služobne najstarší.

Peter Brendza



Uverejnené: 12.08.2011 15:06:23 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.