files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trojgólové víťazstvo MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín triumfovali v šlágri 5. kola II. futbalovej ligy nad Rimavskou Sobotou 3:0. Presvedčivé víťazstvo zariadil hlavne Pavol Ruskovský, ktorý strelil dva góly a tretí gól prišiel takisto po jeho akcii, keď center tohto krajného stredopoliara si zrazil do vlastnej siete kapitán Gemerčanov Gergely Geri. V nasledujúcom kole cestujú zverenci trénera Petrželu do Petržalky, kde odohrajú zápas v nedeľu 28. augusta o 10.30. Doma sa opäť predstavia v sobotu 3. septembra, keď na domácom ihrisku o 15.30 privítajú nováčika súťaže, Podbrezovú.

 

Šláger 5. kola II. futbalovej  medzi prvým a štvrtým tímom tabuľky začal opatrnosťou na oboch stranách. V druhej minúte sa snažil domácu obranu vystrašiť útočník Pisárik, no jeho strela minula bránu P.Le Gianga. Michalovčania dali o sebe vedieť prvýkrát v 12. minúte, keď Serečin vybojoval v strede poľa loptu, posunul ju E.Le Giangovi a jeho center brankár Gemerčanov Bartalský len s námohou skrotil. Dve minúty nato sa opäť ukázal Serečin, no z jeho aktivity vyťažili Michalovčania len prvý roh v zápase. Krátko nato unikal hosťujúcej obrane Škvarka, ale stopér Geri ho čisto zastavil tesne pred pokutovým územím. V 32. minúte len tesne minula bránu strela E.Le Gianga. O štyri minúty už mohli hostia viesť, no strelu Pisárika vytlačil domáci golman na rohový kop. V nastavenom čase prvého polčasu prišiel zlomový moment zápasu. Rsukovského center zrazil kapitán hostí Geri do vlastnej brány a domáci tak išli do kabín s vedením 1:0.

Gól do šatne bol pre zverencov trénera Petrželu ako pokropenie živou vodou. V druhom polčase totiž hostí prakticky do ničoho nepustili a sami tvorili hru a bavili divákov, ktorých prišli na tento zápas 2360. Po úvodných zastreľovaniach prišiel ďalší dôležitý moment v zápase. V 60. minúte unikol obrane Gemerčanov Škvarka, v pokutovom území sa neulakomil, prihral úplne voľnému Ruskovskému a ten tvrdou strelou pod brvno vsietil druhý gól domácich. Hneď nato, mohol znížiť Siheľský, no P.Le Giang si s jeho strelou poradil. V 71. minúte prišiel ďalší klinec do rakvy  Rimavskej Soboty. Serečin našiel výbornou prihrávkou Krmpotiča, ten posunul loptu Ruskovskému a hrdina zápasu strelil svoj druhý gól. O tri minúty už mohlo byť vedenie domácich štvorgólové, no E.Le Giang opäť prestrelil Bartalského bránu. V 79. minúte sa hneď po svojom príchode na ihrisko mohol do streleckej listiny zapísať Zonzon, no brankár hostí jeho strieľaní center s námohov vyrazil. Dve minúty nato, fauloval v strede ihriska hosťujúci Obročník Zonzona a keďže už mal na svojom konte žltú kartu, musel sa porúčať z ihriska. Domáci hráči si tak pripísali ďalšie domáce víťazstvo a tromi bodmi si upevnili prvú priečku v tabuľke II. ligy.

 

MFK Zemplín Michalovce – MŠK Rimavská Sobota 3:0 (1:0)

Góly: 45+. vlastný G. Geri, 60. a 71. Ruskovský

ŽK: 24. D. Leško, 42. Obročník, 45. Morháč, 76. G. Geri (všetci Rimavská Sobota)

ČK: 81. Obročník (po druhej ŽK)

Rozhodoval: Prešinský – 2 360 divákov.

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang – Isaacs (82. Dargaj), Hottek, Krmpotič, M. Vanák – Ruskovský, Škvarka, Jakubčo, Fareilo (78. Zonzon), E. Le Giang (89. Kokočák) – F. Serečin

MŠK: Kostolanský – Rubint (80. M. Pekár), G. Geri, Mravec, Morháč – Migaľa, Obročník, J. Zvara, D. Leško (73. Vargic), Siheľský – Pisárik (71. Janec)



Uverejnené: 20.08.2011 20:09:11
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.