files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HK Sečovce v príprave na sezónu

Hádzanári HK Sečovce sa pripravujú na novú sezónu, v ktorej budú nováčikom v prvej hádzanárskej lige. Zverenci trénera Telekyho už odohrali šesť prípravných duelov a zajtra ich čaká domáci turnaj, ktorý nesie názov O pohár primátora mesta. Okrem domácich hádzanárov sa na ňom predstaví aj starší dorast Košíc, Prešov a mužský tím poľského Przemyslu.

 

Príprava v domácich podmienkach

Hádzanári prvoligových Sečoviec sa pripravujú na novú sezónu, ktorá odštartuje už o dva týždne. Zverenci trénera Telekyho cestujú v prvom kole do Bojníc a o týždeň nato sa predstavia v Prievidzi. Doma by sa mali zverenci trénera Telekyho predstaviť 24. septembra, keď o 18.00 privítajú celok Pezinka. Príprava na sezónu prebieha v domácich podmienkach. „Odohrali sme šesť prípravných stretnutí, v ktorých sme si pripísali štyri výhry. Nad staršími dorastencami susedného Trebišova sme vyhrali 39:33 a 46:31, nad prešovskými 35:26 a s košickým starším dorastom sme dosiahli výhru 32:26. Prehrali sme iba s extraligovým Bardejovom, vonku 19:39 a potom aj doma 30:34. Podľahli sme iba extraligovému Bardejovu vonku 19:39 a doma 30:34,“ oboznámil nás s výsledkami prvoligistu jeho tréner Vít Teleky.

 

 

Káder sa postupne stabilizuje

Káder Sečoviec tvoria zväčša odchovanci klubu, ktorí sú doplnení o hráčov z blízkeho okolia. S prvoligistom sa pripravujú aj štyria hráči extraligového Hc winLand Piskay, Regenda, Oblažný a Mandžák. „Káder tímu sa postupne stabilizuje. Chceme ho ešte doplniť o niektorých hráčov. Ich mená by som zatiaľ neuvádzal,“ podotkol kormidelník, ktorý okrem Sečoviec trénoval aj ženy Vranova a v minulej sezóne bol najskôr asistentom trénera v prvoligových Michalovciach a neskôr aj v Trebišove.

 

Zajtra turnaj O pohár primátora mesta

Zajtra čaká na hádzanárov Sečoviec domáci turnaj, ktorý nesie názov O pohár primátora mesta. Okrem domácich hádzanárov sa na ňom zúčastnia aj poľský Przemysl a starší dorastenci Košíc a Prešova. „Košičania a Prešovčania prídu aj s niekoľkými hráčmi, ktorí sú v širšom kádri A-mužstva. Štartovať však budú pod hlavičkou staršieho dorastu. Okrem nich ešte privítame aj poľského prvoligistu KS Czuwaj Posir Przemysl. Turnaj sa bude hrať systémom každý s každým, zápasy sa budú hrať 2x25 minút,“ dodal Teleky, ktorého by potešila čo najvyššia účasť sečovského publika.

 

Program turnaja (čas je orientačný)

9.30 Sečovce - Košice

11.00 Prešov - Przemysl

13.30 Sečovce - Prešov

14.45 Košice - Przemysl

16.00 Košice - Prešov

17.45 Sečovce - Przemysl

 

Peter Brendza



Uverejnené: 27.08.2011 21:15:13 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.