files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla dnes doma proti Prešovu

Hokejisti HK Dukla Michalovce mali počas minulého týždňa odohrať tri prípravné zápasy, konkrétne v Trebišove, doma so Sanokom a v Prešove. Odohrali však iba prvý z nich v Trebišove. Ostatné dva duely sa pre rôzne príčiny neodohrali. Dnes o 17.00 nastúpia zverenci trénera Ihnačaká na domáci zápas proti Prešovu. Práve proti tomuto tímu si odkrúti premiéru michalovský odchovanec Peter Boltun, ktorý v súčasnosti pôsobí v košickej juniorke.

 

Miesto troch iba jeden

V minulom týždni mala Dukla odohrať tri prípravné zápasy utorok v Trebišove, stredu doma so Sanokom a piatok v Prešove. Zverenci trénera Ihnačáka však odohrali iba utorkový duel v Trebišove, kde zvíťazili 4:3. Poľský Sanok oznámil tri dni pred odohratím spoločného zápasu, že pre veľkú vyťaženosť hráčov do Michaloviec nepricestuje. Funkcionári klubu sa tak začali obzerať po inom súperovi. V utorok večer sa im podarilo presvedčiť predstaviteľov prvoligovej Detvy. Tá však na druhý deň ráno oznámila, že pre nedostatok voľných hráčov nepricestuje. Stredajší prípravný zápas tak padol a hokejisti Dukly sa sústredili na piatok, keď cestovali do Prešova. Ani tam si však nezahrali. Proti boli problémy na tamojšom štadióne. V minulom týždni sme mali na prípravné zápasy obrovskú smolu. Až tri plánované zápasy sa neuskutočnili. Bohužiaľ, ani v Prešove sa hrať nedalo. Na zimnom štadióne bola veľká hmla, ktorá bola spôsobená vysokými teplotami vonku. Hráči by počas zápasu nevideli ani na krok. Realizačné tímy po rozkorčuľovaní rozhodli, že sa zápas neuskutoční. Bolo by to totiž rizikom pre zdravie hráčov. Nič sa nedá robiť, musíme ísť ďalej, čakajú nás ďalšie prípravné stretnutia, povedal na margo neodohratie prípravných zápasov riaditeľ klubu HK Dukla Michalovce Július Kmec.

 

Boltunová premiéra

Hokejistov HK Dukla dnes čaká ďalší prípravný zápas, keď o 17.00 privítajú na svojom ľade práve Prešov. V tomto stretnutí si odbije premiéru v michalovskom drese odchovanec Dukly Peter Boltun. Ten momentálne pôsobí v košickej juniorke a na svoju mužskú premiéru sa veľmi teší. "Určite nemám žiadnu trému. Pôjde o môj prvý zápas medzi mužmi a som rád, že ho dosiahnem v drese materského klubu," povedal odchovanec michalovského hokeja, ktorý už má za sebou aj štarty v mládežníckych reprezentáciách. V apríli tohto roku sa dokonca zúčastnil na Majstrovstvách sveta do 18 rokov v Nemecku, kde v šiestich zápasoch zaznamenal jeden gól a jednu asistenciu. Mladý krídelník dnes nastúpi v útoku so svojím spoluhráčom z košickej juniorky Igorom Halásom a Jurajom Pavličkom.

Peter Boltun (vpravo) spolu s Richardom Mašlankom a Matejom Hinďošom po zisku titulu majstra Slovenska v dorasteneckej kategórii.

 

Ďalší program Dukly :

Piatok 2.9. Michalovce - Miškolc (Maďarsko)

Utorok 6.9. Michalovce - Košice juniorka

Piatok 9.9. Michalovce - Piešťany (1. kolo ligy)



Uverejnené: 30.08.2011 15:20:16 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.