files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Akcia zdravia prilákala ľudí

 

Minulý týždeň sa na Námestí osloboditeľov v Michalovciach konala akcia zameraná na zdravie. Sprevádzal ňou známy moderátor Mravec. Bonbónikom pre ľudí boli súťaže.


 

Balóniky deťom, dospelým otázky

Moderátor Mravec moderoval akciu zdravotnej poisťovne UNION, ktorá sa v ten deň snažila prilákať predovšetkým nových klientov. Moderátor nápadný svojimi ryšavými vlasmi a malými okrúhlymi okuliarmi na akcii zameranej na zdravie priznal, že aj on sám pred nedávnom absolvoval preventívne prehliadky. Známou tvárou a známym hlasom chceli k svojmu stanu na námestí privolať, čo najviac ľudí. Zastavovali sa pri nich všetky vekové kategórie. Práve pre všetkých, malých i veľkých, bola akcia zameraná, pretože zdravotné poistenie potrebuje každý. Podujatie si našlo i najmenšie deti, ktoré si tu kreslili. Obrázky boli neskôr vystavované. Deti dostali do rúk tiež reklamné balóniky. Starší si nechali zmerať hodnoty krvného tlaku. Pracovníci poisťovne sa zamerali na verejný prieskum, v ktorom kládli rôzne otázky týkajúce sa zdravia.


 

Rozdávali sa ceny

Bonbónikom zdravotnej akcie boli ceny. Práve vďaka nim sa mnohí okoloidúci zastavovali pri menšom pódiu. Každý kto sa zúčastnil malého prieskumu, mal možnosť vyhrať balíček od poisťovne. Išlo o vitamínové doplnky. Žrebovanie sa uskutočňovalo každú hodinu. Na záver bolo veľké žrebovanie, ktoré sa udialo vo večerných hodinách. Okrem cien lákali aj zdravé zelené jabĺčka. Tie boli pre účastníkov ankiet pripravené pri každom stolíku pracovníkov poisťovne. Akciu spestril aj kuchár, ktorý na vyvýšenom pódiu pripravoval chutné, ale najmä zdravé dobroty. Hlavné o zdravé jedlá v tej chvíli išlo. Prítomným ponúkol aj zopár zdravých receptov.

Veronika Cholewová



Uverejnené: 31.08.2011 09:30:58 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.