files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mládežnícke tímy Iuventy počas víkendu úspešné

 

Dnes mala Iuventa Michalovce úspešný deň. Potom, čo ženy triumfovali v Písku 28:25, sa darilo aj mladším dorastenkám, ktoré triumfovali v Dunajskej Strede a takisto aj juniorkám, ktoré účinkujú v prvej ženskej lige a v prvom kole kole triumfovali na palubovke Topoľčian 29:22

Juniorky

Juniorky Iuventy absolvovali víťaznú premiéru v prvoligovej ženskej súťaži, keď v súboji úvodného majstrovského kola zvíťazili na palubovke Topoľčian 29:22, pričom už do prestávky viedli sedemgólovým rozdielom (15:8). Zverenky trénera Petra Szollosiho sa najbližšie predstavia o týždeň v Košiciach proti Bernolákovej, doma ich uvidíme o dva týždne v súboji s Močenkom. Michalovské juniorky, ktoré nastúpili v stopercentne mládežnickom zložení, mali od začiatku hru v rukách a po 23 minútach vyhrávali 9:7. Do konca prvého polčasu zvýšili svoj náskok na sedemgólový rozdiel (15:8) a tento náskok si udržiavali až do konca súboja v Topoľčanoch.

Topoľčany - Michalovce juniorky 22:29 (8:15)

Rozhodovali: Haščík a Oťapka - 50 divákov.

IUVENTA jun.: Sedláčková, Kolesárová - Martonová 2/1, Popovičová 1, Fuleková 6, Ujhelyová 1, Danková 1, Olšovská 5, Feňovčíková 2, I. Kišíková 1, Lazorová 5, Falisová, Tomeková 4, Tvrdoňová 1.

 

Dorastenky:

Tretie sobotňajšie víťazstvo Iuventy si na konto pripísali aj mladšie dorastenky, ktoré si rovnako ako ženy a juniorky pripísali do tabuľky dva body. Zverenkám trénera Dušana Daniša sa podarilo doviesť do víťazného konca sobotňajší súboj na palubovke Dunajskej Stredy, kde vyhrali tesne 26:25 (15:12). Počas najbližšieho víkendu majú oba naše dorastenecké celky voľno, doma ich uvidíme o dva týždne v prestížnom dvojzápase proti UDHK Nitra.

Dunajská Streda - Michalovce 25:26 (12:15)

Rozhodovali: Hlavatá a Nagy - 150 divákov.

IUVENTA: Čičáková, Hurčíková - Mojsejová, Lešková, Dziurová 5, Lukáčová, Šterbáková, V. Kišíková 1, Tabaková 5, Danková, Nagyová 8, Šimková, Farkašová, Špaková 7/3.

 

Zdroj: Iuventa Michalovce



Uverejnené: 10.09.2011 20:55:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.