files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla dnes v Mikuláši aj s novou posilou Jaroslavom Kmiťom

Hokejisti HK Dukla Michalovce odštartovali druhú najvyššiu hokejovú súťaž víťazstvom nad minuloročným víťazom prvej ligy Piešťanmi 4:2. Dnes nastúpia zverenci trénera Ihnačáka na stretnutie 2. kola, ktoré absolvujú v Liptovskom Mikuláši. Trénerovi by mal mala byť na tento zápas k dispozícii aj najnovšia posila útočných radoch, bývalý hráč Košíc, či Popradu Jaroslav Kmiť.

 

Jaroslav Kmiť sa ešte v košickom drese teší z titulu majstra Slovenska

Obrovská posila

Káder HK Dukla sa v týchto dňoch rozrástol o ďalšieho kvalitného hráča. Útočné rady Dukly totiž rozšíril odchovanec košického hokeja, ktorý má skúsenosti aj s reprezentačným dresom Jaroslav Kmiť, naposledy pôsobiaci v Poprade. "Áno, je to tak. Práve teraz sme vybavili jeho prestup na zväze, kde nám dali jeho registračku. Jaro tak môže za nás nastúpiť už dnes v Liptovskom Mikuláši. Takýto skúsený hráč sa nám v tíme určite zíde. Je to pre nás obrovská posila. Zatiaľ je to dohoda na niekoľko zápasov, po obojstrannej spokojnosti sa môžme dohodnúť na dlhšiu dobu," povedal riaditeľ klubu HK Dukla Július Kmec.

 

Jaroslav Kmiť: Chcem mužstvu pomôcť

Skúsený útočník sa dnes objavil na rozkorčuľovaní a s tímom odcestoval aj do Liptovského Mikuláša, kde by mal dnes nastúpiť. "Do Michaloviec som prišiel pomôcť. Za mojím príchodom stojí hlavne tréner Ihnačák, ktorého poznám z jeho pôsobenia v Košiciach. Takisto je tu ikona slovenského, či michalovského hokeja Richard Šechný. Jeho prítomnosť takisto zavážili, že som prijal ponuku funkcionárov Dukly," skonštatoval pred dnešným odchodom do Liptovského Mikuláša odchovanec košického hokeja,  naposledy pôsobiaci v Poprade, kde sa tešil zo striebornej medaily. "Dnes určite nastúpim. Zatiaľ sme sa dohodli, že za Michalovce odohrám niekoľko zápasov. V prípade zaujímavej ponuky ma klub uvoľní. Nevylučujem však, že tu zostanem aj dlhšie," dodal Jaroslav Kmiť, ktorý odohral niekoľko zápasov aj v reprezentácii Slovenska.

Peter Brendza



Uverejnené: 13.09.2011 15:03:13 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.