files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand potešil zaplnenú halu víťazstvom

Michalovská mužská hádzaná sa po dvanástich rokoch vrátila po extraligy. Na prvý domáci duel Hc winLandu s Košicami bolo zvedavých 1100 divákov, ktorí vytvorili pre zverencov trénera Jana vynikajúcu atmosféru. Tí sa im odvďačili výborným výkonom a presvedčivým dvanásťgólovým víťazstvom 34:22. Hc winLand tak zostal na víťaznej vlne aj po troch kolách a spolu s Novými Zámkami vedie tabuľku extraligy. Práve na tohto súpera narazí nováčik súťaže už zajtra, keď o 18.00 nastúpi na jeho palubovke na zápas 4. kola. Doma môžme vidieť zverencov trénera Jana už o týždeň, keď v stredu o 18.30 privítajú v Mestskej športovej hale Hlohovec.

 

Spokojný s víťazstvom aj s predvedenou hrou

Tisícsto divákov v skoro zaplnenej len pred niekoľkými dňami zrekonštruovanej Mestskej športovej hale videlo zaujímavý zápas. V jeho úvode držali Košičania s domácimi krok, keď v 10. minúte po góle Hricišina vyrovnali na 6:6. Od tohto momentu však prevzali opraty zápasu do rúk hráči winLandu. Ešte do polčasu si vypracovali päťgólový náskok (16:11) a v druhom dejstve už na palubovke fungovalo iba jedno družstvo. Výsledkom toho, bolo vysoké dvanásťgólové víťazstvo (34:22) extraligového nováčika nad minuloročným finalistom. "Po takomto priebehu sa mi zápas hodnotí veľmi dobre. V prvom rade ma prekvapilo, že prišiel taký počet divákov. Vtedy, keď je plná hala, tak sa aj zápas užíva lepšie. Som spokojný s víťazstvom, ako aj s predvedenou hrou svojho tímu. Ukázalo sa, že zápas môže absolvovať celá lavička a to ma teší v tomto momente najviac," zhodnotil zápas s Košicami domáci lodivod Pavol Jano. "Opäť sme vynikali v obrane, za ktorou nás podržali obaja golmani. Košičania mali v útoku obrovské problémy, podľa mňa im mohli rozhodcovia pískať aj viacej pasivity. Ešte raz môžem vysloviť spokojnosť s výkonom ako aj atmosférou, ktorá tu dneska bola," doplnil ešte dojmy zo zápasu lodivod winLandu.

 

Zajtra v Nových Zámkoch

Michalovskí hádzanári si víťazstvom nad Košicami pripísali v tomto ročníku extraligy tretiu výhru a spolu s Novými Zámkami sú bez straty bodu na čele tabuľky. Práve tento nevyspytateľný súper ich čaká v ďalšom kole, ktoré sa odohrá počas víkendu. Šláger kola, sa však hrá netradične už v piatok o 18.00, takže zverenci trénera Jana, nebudú mať veľa času na oddych po domácom stretnutí. "Po prvých troch kolách máme šesť bodov, čo je výborné. My sa ako nováčik súťaže vôbec nepozeráme na tabuľku, ideme proste od zápasu k zápasu. Teraz nás čakajú Nové Zámky. Cestujeme tam už vo štvrtok ráno, takže budeme dostatočne pripravení na ťažký duel, ktorý nás tam určite čaká," podotkol kormidelník winLandu, ktorý sám žiadal, aby na spomenuté stretnutie jeho zverenci cestovali už o deň skôr.

 

Objekt stávky nechcel prezradiť

Michalovský lodivod sa pred zápasom stavil s majiteľom klubu Stanislavom Hudákom o to, koľko príde divákov na prvý extraligový duel po dvanástich rokoch. Majiteľ klubu bol vo svojich tvrdeniach opatrnejší a hovoril, že na tento zápas príde menej ako tisíc divákov. Samotný Jano však tvrdil, že ich aspoň tisíc príde. Keďže v oficiálnom zápise je uvedené, že na tento duel prišlo 1100 fanúšikov, tak stávku vyhral kormidelník winLandu. Ten však nechcel za žiadnu cenu povedať, čo bolo v stávke. "To vám teraz určite neprezradím," povedal s úsmevom na perách Jano a v zápetí dodal. "Prezradím to, až po zápase v Nových Zámkoch."

Peter Brendza



Uverejnené: 15.09.2011 19:06:17 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.