files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rezerva MFK Zemplín rozhodla v druhom polčase

V zápase deviateho kola Majstrovstiev regiónu Východ naplno zabodovala rezerva MFK Zemplín Michalovce, ktorá v zemplínskom derby na ihrisku v Topoľanoch porazila Sninu 3:1, po polčase 1:1.

V derby sa ako prví do šance dostali hosťujúci futbalisti, ale v 5. minúte Červeňák po prihrávke Mareka Lukáča zakončil z dobrej pozície slabo. Domáci hneď z prvej šance skórovali, z pravej strany odcentroval Forgáč a Mihok zblízka poslal loptu aj so šťastím do siete. Sninčania ešte protestovali u rozhodcu, že lopta nebola celým objemom za bránkovou čiarou, ale rozhodca gól uznal. V 20. minúte v obrovskej šanci prestrelil Jankaj Brudňakovu bránu. O päť minút zakončoval Š. Pčola iba do Brudňaka. O minútu nato predviedli domáci po rohu hostí výbornú kontru. Brudňák rýchlo rozohral na Kokočáka, ktorý prihral Faleirovi, ten krásne technicky poslal loptu do brvna a vzápätí z dorážky v stopercentnej šanci opečiatkoval Forgáč iba žrď. O dve minúty sa potvrdilo staré známe "nedáš-dostaneš", Š. Pčola po centri z ľavej strany pomedzi Brudňakove nohy vyrovnal na 1:1. Hostia mali ďalšie šance, ale proti strelám Jankaja a Mareka Lukáča výborne zasiahol Brudňak. V úvode druhého polčasu po akcii Kokočáka vystrelil Danko iba do brankára Diňu. V 52. minúte vystrelil Mihok tesne vedľa hosťujúcej brány. Domáci sa dočkali v 73. minúte, keď Ďuďa po prihrávke za obranu prestrelil Diňu - 2:1. Hostia odpovedali streleckým pokusom Červeňáka, ktorý namieril nepresne. Gólovú poistku strelili Michalovčania tri minúty pred koncom, po prihrávke Kokočáka sa presadil striedajúci Gamkrelidze, ktorý zavŕšil domáce víťazstvo 3:1.


MFK Zemplín Michalovce B - MFK Snina 3:1 (1:1)

Góly: 12. Mihok, 73. Ďuďa, 87. Gamkrelidze - 28. Š. Pčola

Rozhodoval: Biroš - 350 divákov.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Rad. Urban, Zonzon, Podhorín - Kokočák, V. Kostovčík, S. Danko, Faleiro, Mihok - Ďuďa (80. Tokár), L. Forgáč (66. Gamkrelidze)

MFK: Pet. Diňa - Marchevský, Joz. Lukáč, F. Hanc, M. Pčola - Holovka (56. T. Pavlina), Jankaj (77. M. Uchytil), Červeňák, Hišem - Marek Lukáč, Š. Pčola

Zdroj: Mfk Zemplín



Uverejnené: 18.09.2011 18:56:10 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.