files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zajtra privíta Spišskú Novú Ves

Hokejisti HK Dukla Michalovce si po troch výhrach zapísali v utorok prvú prehru, keď neuspeli na ľade Trnavy, kde prehrali tesne 2:3. Zajtra čaká na zverencov trénera Ihnačáka ďalší ťažký súper. Na svojom ľade totiž o 17.00 privítajú druhý tím tabuľky Spišskú Novú Ves, ktorá dosiaľ nestratila ani bod.

 

Prehra v Trnave mrzí

Dukla bola po troch kolách bez straty bodu na prvom mieste. Prvýkrát zaváhala až v utorok v Trnave, kde prehrala 2:3, hoci v druhej polovici druhej tretiny viedla po góle Slováka 2:1. V záverečných sekundách strednej časti domáci hráči vyrovnali a v tretej tretine nakoniec strhli vedenie na svoju stranu. "Tento zápas bol pre nás veľmi nešťastný. Prehra v Trnave nás mrzí, pretože to bol poraziteľný súper. Nepremenili sme však viacero dobrých príležitostí. Domáci zase boli vo využívaní svojich príležitosti veľmi efektívní. Ešte raz škoda, no nesmieme sa nad týmto zápasom ďalej zamýšľať, pretože nás čakajú ďalšie ťažké stretnutia," povedal po zápase s Trnavou útočník michalovského celku Miloš Bednár, ktorý v minulosti obliekal ja dresy Popradu, Kežmarku, či Spišskej Novej Vsi. Práve tento hráč otvoril v tejto sezóne strelecký účet Dukly, keď sa presadil už v 12. sekunde zápasu prvého kola medzi Duklou a Piešťanmi. "Mňa tento gól veľmi potešil. Vzhľadom nato, že som prakticky celú minulú sezónu vynechal pre zranenie kolena ,bol to pre mňa doslova balzam na dušu," podotkol Bednár o presnom zásahu, ktorý nebol len jeho prvým presným zásahom v drese Dukly, ale aj prvým gólom v celej prvej lige.


 

Na Spišskú s novými bubnami

Zajtra čaká na hokejistov Dukly ďalší ťažkú súper, ktorým je Spišská Nová Ves. Piatkový súper Dukly odohral v prvej lige dosiaľ tri zápasy, v ktorých zaznamenal tri výhry a na svojom konte má vysokoaktívne skóre 20:4. "Zajtra nás čaká veľmi ťažký súper. Povedal by som, že Spišská je zo všetkých súperov ,s ktorými sme sa dosiaľ stretli, najťažší. Musíme sa vyvarovať chýb, ktoré sme predviedli v Trnave. Navyše musíme byť efektívnejší v koncovke. Len vtedy máme proti súperovi akým je Spišská Nová Ves šancu na úspech," poznamenal k sile zajtrajšieho súpera Bednár, ktorý v minulej sezóne figuroval na súpiske práve tohto celku. Hneď v prvom zápase sa však nepríjemne zranil a vynechal ostatnú časť sezóny. "V tíme, kde som v minulej sezóne pôsobil neostal kameň na kameni. Prakticky celý káder sa vymenil a momentálne v ňom nepoznám skoro ani jedného hráča. Z mien, ktoré tam pôsobia teraz je mi známy akurát Igor Majeský, s ktorým som hrával v Poprade. Povedal by som, že toto mužstvo je ešte kvalitnejšie ako to, čo účinkovalo v prvej lige v minulej sezóne. Ešte raz, čaká nás ťažký súper," dodal na adresu svojho bývalého zamestnávateľa útočník Dukly. My len dodajme, že v drese Dukly figuruje aj ďalší hráči, ktorých minulosť je spojená so Spišskou Novou Vsou. V minulej sezóne tam okrem neho figuroval aj obrancovia Hančák a Žemba, trénerom tímu bol súčasný lodivod Dukly Miroslav Ihnačák. Dres nášho zajtrajšieho súpera zase v tejto sezóne oblieka útočník Martin Opatovský, ktorý minulú sezónu, až dokedy ho nezastavila žĺtačka ,odohral v drese Dukly. Michalovskí hokejisti budú mať v zajtrajšom zápase novú zbraň. Silu do žíl im totiž budú vlievať dva nové bubny, ktoré vedenie Dukly zakúpilo pre potreby fanklubu. Dúfajme teda, že aj za pomoci nových prostriedkov a svojich hlasiviek, vytvoria fanúšikovia hokejistom Dukly to pravé domáce prostredie.

Športový manažér Dukly Peter Tirpák spolu s členmi fanklubu



Uverejnené: 22.09.2011 17:39:55 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.