files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Psy pripravujú pre ľudí nedeľné popoludnie

 


V nedeľu sa v Študentskom parku v Michalovciach stretnú psy, aby predviedli, čo dokážu. Ich hosťami budú ľudia, medzi ktorými si zvieratká budú vyberať svoje nové rodiny. Akciu organizuje Happy Tails. Pre všetkých pripravili veľkú šou a množstvo súťaží. Každý účastník si môže so sebou vziať aj vlastného psa. Ten, kto ho nemá, si ho môže na mieste adoptovať.

 

,,Psíky budú čakať na nové rodinky“

Vstupné je úplne zadarmo a finančný výťažok z tejto akcie bude použitý na výstavbu a chod novovznikajúceho útulku zvierat v Michalovciach. Charitatívne podujatie začína presne napoludnie. Programom bude sprevádzať  milovníčka zvierat, moderátorka Janka Hospodárová. ,,Našich útulkových psíkov príde asi 30 a budú netrpezlivo čakať na nové rodinky,“ upozorňuje na hlavný dôvod podujatia Miroslava Saxová z Centra osvety chovateľov spoločenských zvierat. Všetci zo širokého okolia sa môžu tešiť na psie dostihy, canisterepiu, dogdancing, agility show, na policajné psy a ukážky zásahov, funny výstavu rôznych plemien a orieškov, ale aj atrakcie pre deti, balóniky, maľovanie na tvár a mnoho iného.


 

Zasúťažte si a vyhrajte!

Do areálu je povolené prísť aj s vlastným psom. ,,Akcia tým určite nestratí zmysel. Prvou myšlienkou je útulok a adopcia psíkov, druhou ukázať ľuďom, aký je psík užitočný a zábavný spoločník,“ hovorí M. Saxová. Spokojní majitelia psov by sa mali stať lákadlo pre ľudí, ktorí nad adopciou psa rozmýšľajú. ,,Čím viac psíkov, tým viac zábavy,“ dodáva M. Saxová. ,,Súťažiť sa bude v rôznych zábavných disciplínach a bude pripravená aj netradičná výstava psíkov,“ informuje M. Saxová. Na stupienku víťazov môže byť aj najstrapatejší psík, najväčší, či najmenší. Na víťazov čakajú originálne ceny. Koniec zvieracej akcie je naplánovaný na 17-tu hodinu.

 

Veronika Cholewová

 




Uverejnené: 23.09.2011 21:16:44 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.