files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zajtra zápas o hokejového kráľa Zemplína

Hokejistov HK Dukla Michalovce čaká zajtra zemplínske derby, proti odvekému rivalovi Trebišovu. S týmto mužstvom nemá Dukla najlepšiu bilanciu, čo potvrdili aj zápasy v minuloročnej sezóne. Trebišovu sa v tejto sezóne zatiaľ nedarí, keď zaznamenal iba jednu výhru, no derby nikdy nemá favorita a nebude to ani teraz. Na tento zápas už bude trénerovi Ihnačákovi k dispozícii kanonier Juraj Minčák, ako aj Jaroslav Kmiť, ktorý sa dnes dohodol s klubom na zmluve do konca sezóny. Zemplínske derby sa začína zajtra o 17.00. Kto bude kráľom Zemplína tentoraz?

Derby nemá favorita

Jedným z hráčov Dukly, ktorý v minulosti obliekal dres Trebišova, je útočník Ivan Králik, ktorý bol v minulej sezóne členom jedného z najproduktívnejších útokov prvej ligy Králik, Gašpar, Pavličko. "Pre mňa to určite bude špecifický zápas. Trebišov je mojím bývalým klubom, kde som strávil niekoľko rokov svojej kariéry. Taký je však šport, že  zajtra nastúpim proti svojim bývalým spoluhráčom," povedal pred zemplínskym derby útočník Dukly. V trebišovskom nastali oproti minulej sezóne veľké zmeny. Po minulej sezóne sa v klube zmenil tréner, keď Vladimíra Klingu nahradil Tibor Daniš. "V tíme môjho bývalého klubu nastalo niekoľko zmien. Zmenil sa tam tréner, odišlo viacero obráncov. Útočná sila však ostala takmer pokope, takže nás zajtra čaká ťažký zápas. Bude to derby zápas, ktorý nemá nikdy favorita. Hostia určite prídu nabudení a svoje spraví aj búrlivá atmosféra, ktorá v takýchto zápasoch nikdy nechýba," uviedol Ivan Králik k sile zajtrajšieho súpera Dukly.

Nepozerajú na tabuľku

Zajtrajšiemu súperovi Dukly sa v tejto sezóne príliš nedarí.V piatich zápasoch zaznamenal iba jednu výhru, v utorňajšom zápase nad Púchovom, keď zvíťazil 5:3, hoci v 14. minúte prehrával 0:3. Trebišov je po šiestom kole na jedenástom mieste tabuľky. Michalovský útočník varuje pred podcenením a hovorí, že v takýchto zápasoch sa na tabuľku určite nehľadí. "Trebišovčanov určite nepodceníme. To, že sa im teraz nedarí, nie je vôbec rozhodujúce. V tabuľke sú síce nízko, ale ako som už povedal, v derby zápas nemá favorita a my nemôžeme pozerať na akom mieste tabuľky sme my a na akom náš súper," skonštatoval michalovský útočník, ktorý okrem Trebišova pôsobil aj v Ružinove, či Spišskej Novej Vsi.

Jaroslav Kmiť ostáva v Dukle

 

Kmiť definitívne hráčom Dukly

Pred dvoma týždňami prišiel do Dukly útočník Jaroslav Kmiť. Skúsený hokejista, ktorý má za sebou pôsobenie v Košiciach, či Poprade sa dohodol s funkcionármi Dukly na niekoľkotýždňovej zmluve, ktorá sa v prípade obojstrannej spokojnosti môže predĺžiť. "Práve dnes sme sa s Jarom dohodli na ďalšom pôsobení v Michalovciach. Verím, že tento skúsený utočník bude pre mužstvo prínosom a svoje bohaté skúsenosti zúročí aj v drese Dukly a bude jedným z ťahúňov Dukly," povedal na margo podpísania zmluvy s Kmiťom riaditeľ HK Dukla Július Kmec.

Peter Brendza



Uverejnené: 29.09.2011 17:18:36 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.