files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand zajtra proti bratislavskému ŠKP

Hádzanári Hc winLand Michalovce sú po šiestich kolách v extraligovej tabuľke na treťom mieste, čo na nováčika nie je vôbec zlé. Svoju pozíciu si budú môcť vylepšiť už zajtra, keď o 19.30 privítajú na domácej palubovke bratislavské ŠKP.

 

Vysoká výhra v Bardejove potešila

Zverenci trénera Pavla Jana majú za sebou dva anglické týždne. Minulý týždeň najskôr doma podľahli Hlohovcu 20:24 a potom vysoko vyhrali v Bardejove 38:27. "Do Bardejova sme išli s cieľom bodovať. Hralo sa nám tam dobre, od začiatku sme mali zápas vo svojich rukách. Prvý polčas nás podržal Maroš Kolpak a v druhom dejstve sme si už náskok udržali," uviedol po zápase s ďalším extraligovým nováčikom hráč Hc winLand Martin Pilník, ktorý má ako jeden z mála michalovských odchovancov miesto v tíme Hc winLand. Týmto víťazstvom si michalovskí hádzanári udržali tretie miesto v tabuľke, čo nie je na nováčika súťaže najhoršia vizitka. "S našim doterajším umiestnením, ako aj s výsledkami je zatiaľ spokojnosť. Nálada v družstve je momentálne výborná, podporilo ju aj víťazstvo v Bardejove. Do každého zápasu ideme s cieľom vyhrať a výnimkou nebude ani zajtrajší zápas s ŠKP Bratislavou. V tomto zápase sa chceme revanšovať za domácu prehru s Hlohovcom a ukázať divákom, že hádzanú hrať vieme," dodala dvadsaťročná spojka Hc winLand Michalovce.

 

Zajtra netradične o 19.30

V zápase siedmeho kola privítajú Michalovčania zajtra na vlastnej palubovke celok bratislavského ŠKP. Tento tím je zatiaľ na štvrtom mieste, takže to bude zápas tabuľkových superov. "Náš zajtrajší súper má vo svojich radoch viacero kvalitných hráčov ako Mikuš, Baďura, Fekete, či Volentics, ktorý je už reprezentantom Slovenska. Podľa mňa je to nevyspytateľný súper, ktorý zajtra určite bude hrýzť. Určite nás nečaká ľahký súper, no aj napriek týmto faktom, chceme zajtra bodovať," skonštatoval na margo zajtrajšieho súpera Martin Pilník. My len dodajme, že zápas s ŠKP sa uskutoční zajtra nie o 17.30, ale až o 19.30. Súvisí to s tým, že na neďalekom hokejovom štadióne sa o 17.00 uskutoční hokejové derby Michalovce - Trebišov. "Dúfam, že si ľudia zajtra nájdu cestu do športovej haly a prídu nás povzbudiť. Je dobré, že sa posunul čas nášho zápasu a diváci môžu vidieť tak hokejový, ako aj náš zápas. Najlepším darčekom pre nich by bolo, keby aj hokejisti aj my sme si pripísali na svoje konto víťazstva," pozval divákov na zajtrajší zápas Pilník.



Uverejnené: 29.09.2011 19:54:59 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.