files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle skončila dvojica útočníkov

Po siedmich kolách sú hokejisti HK Dukla Michalovce len vinou horšieho skóre na treťom mieste tabuľky. Dukle sa darí hlavne v domácom prostredí, keď vyhrala všetky štyri domáce zápasy. Vonku je to trošku horšie, pretože zverenci trénera Ihnačáka vyhrali iba v Liptovskom Mikuláši, no zaváhali na ihrisku slabších mužstiev Trnavy a Topoľčian. Pred zápasom 8. kola sme sa porozprávali s riaditeľom klubu Júliusom Kmecom, ktorý nám prezradil niekoľko noviniek z kuchyne klubu, ako aj z hráčskeho kádra.

 

Po siedmich kolách sme sa porozprávali o účinkovaní Dukly s riaditeľom Júliusom Kmecom.

 

Aj napriek ťažkému vyžrebovaniu na úvod, ste porazili všetkých adeptov na postup do extraligy (Piešťany, Liptovský Mikuláš, Spišská Nová Ves). Je s doterajšími výsledkami spokojnosť?

"Je pravda, že sme porazili všetkých menovaných adeptov z čela tabuľky, čo je určite potešujúce a za to môžeme poďakovať celému mužstvu. Na druhej strane sme prehrali s papierovo slabšími súpermi, a to nás zaväzuje ku koncentrácii na všetky zápasy bez výnimky."

Dukla je po siedmich odohratých kolách len vinou horšieho skóre na treťom mieste. Korešponduje to s Vašimi stanovenými plánmi?

"Určite sme pred sezónou mali ciele pohybovať sa v hornej časti tabuľky,  avšak príchodom skúsených hráčov ako Jaro Kmiť, Juraj Kadlubiak, či brankár Kotvan tieto ambície musia priamo úmerne stúpnuť. Naviac máme doma veľmi dobrú podporu divákov, čo si musíme nesmierne vážiť. Ja to považujem za vizitku práce mužstva na ľade."

Čo hovoríte na výkone družstva, keď doma Dukla vyhrala všetky štyri zápasy, no vonku sa jej až tak nedarí, keď zaznamenala z troch zápasov dve prehry?

"Ako som už povedal, doma sa hrá lepšie, diváci hráčov ženú vpred. Vonku je to horšie, je to možno vecou koncentrácie, papierovo slabšie družstvá sa na nás možno „hecujú“ a chcú nás poraziť. Toto je však vecou trénerov, ktorí na tom musia popracovať. Body z vonku je treba nosiť tiež."

V kádri Dukly je momentálne pretlak hráčov. Po podpísaní zmluvy s Jaroslavom Kmiťom sa to prejavuje hlavne v útočných radoch. Sú na odchode nejaký hráči z tímu?

"V nedeľu sme sa dohodli s Pavlom Segľom na ukončení spolupráce. Došlo k tomu po vzájomnej dohode, keďže Paľovi nešla hra podľa našich aj jeho predstáv. Mohlo to byť spôsobené aj nedávnym zranením, teraz je to už však bezpredmetné. Taktiež u nás skončil aj Martin Bouz, od ktorého sme čakali trocha viac, keďže je legionárom."

Pavol Segľa v Dukle po vzájomnej dohode skončil

 

Na zápasoch Dukly je badateľná zvyšujúca sa návštevnosť divákov. Štyri zápasy videlo dokopy 7650 divákov, čo môžu Dukle závidieť aj niektorí extraligisti. Je spokojnosť aj v tomto smere?

"Ako som už skôr povedal, myslím, že je to vizitka práce hráčov. Je to však aj záväzok pre nás všetkých, keďže by sme neboli radi, aby tieto návštevy mali tvar matematickej sínusoidy. Ak sa vyhneme nejakým väčším výkyvom formy, mohli by sme mať najväčšie návštevy posledných rokov. Bolo by to fajn, každému sa lepšie hrá pred zaplneným publikom."

Pripravujete nejaké akcie pre divákov, ktorí navštívia hokejové zápasy Dukly?

"Už teraz pripravujeme súťaž hlavne pre návštevníkov našej webstránky. Ľudia budú môcť hádať, kto je na maľbách za bránou domáceho družstva. Z tých, ktorí uhádnu všetky tváre budú traja fanúšikovia ocenení klubovým dresom. Všetko podstatné sa však fanúšikovia dozvedia včas z nášho klubového webu."



Uverejnené: 04.10.2011 17:54:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.