files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

1. BK Michalovce čaká domáca druholigová premiéra

Basketbalisti 1. BK Michalovce začali druholigovú súťaž, v ktorej sa objavili znova po jedenástich rokoch tesnou prehrou 69:73 v Levoči. Orli budú môcť túto prehru napraviť túto sobotu, keď o 15.30 privítajú v telocvični GPH celok 1. BK Humenné.

Tesná prehra mrzí
Orli začali druholigovú súťaž minulý víkend, keď prehrali na palubovke Levoče o štyri body 69:73. Vyrovnaný zápas prvého kola zlomili domáci až v závere. Michalovčania ešte minútu pred koncom viedli o jeden bod, no nakoniec sa tešili domáci. "Bol to taký nemasný-neslaný zápas. Obidve družstvá vyprodukovali obrovské množstvo chýb. Ako sme predpokladali, domáci sa na nás vytiahli. To, ale očakávame v tejto lige od každého súpera, hlavne na jeho domácej palubovke. Nám v tomto zápase chýbalo niekoľko hráčov, čo bolo cítiť hlavne v závere, keď sa lámal chlieb. Domáci nakoniec strhli víťazstvo na svoju stranu. Prehra nás mrzí, no ideme ďalej, čakajú nás ďalší súperi," skonštatoval o zápase prvého kola manažér 1. BK Michalovce Peter Biganič.

Tomáš Mižák v Levoči k dispozícii nebol, zajtra však už bude hrať


Odčiniť prehru

Cez víkend na Orlov zápas druhého kola, v ktorom privítajú basketbalistov Humenného. "S týmto celkom sme sa v príprave na minulé sezóny stretávali často. Určite aj Humenné príde k nám namotivované. Aj preto čakáme ťažký zápas, no zajtra chceme odčiniť prehru v Levoči. To sa nám podarí iba zlepšením výkonom," uviedol manažér 1. BK na margo zajtrajšieho zápasu. V ňom už Orlom bude k dispozícii dvojica hráčov Maškulík, Mižák, ktorí v Levoči chýbali. My len dodajme, že zápas druhého kola 1. BK Michalovce - 1. BK Humenné sa odohrá zajtra, čiže v sobotu 8. októbra o 15.30 v multifunkčnej telocvični GPH.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.10.2011 14:32:08 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.